TUKLI MU I SINA, JER JE OCA HTEO DA ZAŠTITI! Rođak ubijenog Dušana u Mladenovcu otkriva nove detalje: "Čuo sam da se nije znalo ko koga bije!" (FOTO)

Autor:

Hronika

29.08.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete samo uskočilo da odbrani oca pa je i on zadobio povrede, otkriva Dušanov rođak.

TUKLI MU I SINA, JER JE OCA HTEO DA ZAŠTITI! Rođak ubijenog Dušana u Mladenovcu otkriva nove detalje: "Čuo sam da se nije znalo ko koga bije!" (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušan A. ubijen u Mladenovcu

Rođak Dušana A., koji je sinoć ubijen u tuči u Mladenovcu, kaže da su oni neutešni nakon saznanja da su ostali bez tako dobrog čoveka.

- Od kad smo saznali da je ubijen nije nam dobro. Pa ko je dozvolio tim bitangama da nekog ubiju - kaže neutešni rođak dok briše suze ispred porodične kuće ubijenog, piše Kurir.

Kako dodaje, čovek je otišao da se proveseli.

- Uvek je bio takav pozitivan, veseo, radan, pa vidite šta je sve stvorio i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili.

Kako dalje navodi rođak, detalje od sinoć ne zna pa neće da nagađa, ali veruje da će istraga utvrditi kako je došlo do ove tragedije.

- Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. Bagra jedna... Pa i Dušanovog sina su tukli, dete samo uskočilo da odbrani oca pa je i on zadobio povrede. Došlo je zadnje vreme... Pa ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom.

Sagovornik kaže da je porodica neutešna.

- Oni su svi na lekovima i ne mogu da poveruju šta ih je snašlo. Jutros je dolazila i Hitna pomoć pozlilo je nekome u kući, ma sve im je crno sada kad su ostali bez njega - kaže rođak i dodaje da će sahrana biti u četvrtak na groblju u Mladenovcu.

Podsetimo, Dušan A. je ubijen u tuči navodno zbog pesme. Šestorica uhapšeni sedela su za susednim stolom i svađa koja se pretvorila u tuču, izbila je zbog naručivanja pesama.

- Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce flašom ili pikslom - otkriva sagovornik koji je bio na mestu zločina gde se sve dogodilo.

Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog učestvovanja u tuči uhapsila šestoricu muškaraca.

- Lisice su stavljene M. P., D. S., M.S., M. J., B. P i S. S. - potvrđeno je iz MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading