"MOG SINA VIŠE NEMA, NIKO MI GA NE MOŽE VRATITI!" Majka tragično nastradalog Dušana rida OD BOLA: Dule je bio ljudina! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušanova majka ne može da dođe sebi od bola.

"MOG SINA VIŠE NEMA, NIKO MI GA NE MOŽE VRATITI!" Majka tragično nastradalog Dušana rida OD BOLA: Dule je bio ljudina! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Mladenovcu, na žalost, došlo je do tragičnog događaja u kojem je Dušan A. (47) ubijen tokom tuče u kafani pred očima svog sina. Incident se odigrao dok su se šestorica uhapšenih nalazila za susednim stolom. Svađa koja se pretvorila u tuču izbila je navodno zbog naručivanja pesama, što je preraslo u nasilni sukob.

Nakon brutalnog zločina, ekipa Srpskog Telegrafa i Republike se uputila na lice mesta. Kafana "Panorama" je dosta zavučen lokal. Na licu mesta zatekli smo vlasnike. 

Foto: Dragan Kadic

 

Sve se dogodilo u dve sekunde. Odjednom je došlo do svađe, ne znam ni čime su ga udarili, čovek je pao kao sveća, a napadači su se razbežali. Ovde nije bilo nikakvo slavlje, ni proslava rođendana. Čovek je svratio sa sinom da popije piće, a gde su slavili rođendan, ne znam! Celu noć nismo oka sklopili - priča vlasnik koji je prisustvovao incidentu. 

U porodičnoj kući vlada tuga, porodica skrhana bolom. Dolaze prijatelji i komšije da izjave saučešće neutešnoj porodici. Dušanova majka ne može da dođe sebi od bola. 

- Dule je bio ljudina, nikome se nije zamerao. Pored sina, ima i jednu ili dve ćerke. Uvek je bio prijatan i fin, iz cele Srbije su dolazili kod njega, u njegov servis - rekao je komšija Milutin D. novinarima Srpskog Telegrafa. 

Foto: Dragan Kadic

 

Majka ne može da se pojmi sa činjenicom da njegog sina više nema. 

- Mog sina više nema i niko mi ga ne može vratiti - kaže Dušanova majka. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading