DANAS SASLUŠANJE OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DUŠANA IZ MLADENOVCA: Istraga će utvrditi ko mu je zadao koban udarac!

Autor:

Hronika

30.08.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonijević je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu "Panorama" u Mladenovcu

DANAS SASLUŠANJE OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DUŠANA IZ MLADENOVCA: Istraga će utvrditi ko mu je zadao koban udarac!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33) osumnjičeni za ubistvo Dušana Antonijevića (47) poznatijeg kao Dule Pežo, biće saslušani danas u Višem javnom tužilaštvu. 

Podsetimo, Antonijević je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu "Panorama" u Mladenovcu, a kako navode očevici, sin i kum, koji su sedeli sa njim za stolom, pokušali da odbrane od ekipe koja ga je napala.

- Skočili su i sin i kum, ali bilo je kasno. Za stolom je bila cela familija, prijatelji... sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladuća koja je držala muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu. Počeli su da ga udaraju, kažu da je bio koban udarac u glavu staklenom flašom. Policija je do jutros bila u restoranu... Telo ležalo u krvi do jutra, sin je sve gledao na rođendan ispričali su meštani za Telegraf.rs.

Oglasio se MUP o ubistvu u Mladenovcu

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu.

Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading