ŠESTORICA SILEDŽIJA UHAPŠENA ZBOG JEZIVOG ZLOČINA! Hteo da naruči PESMU, pa ga pretukli nasmrt

Autor:

Hronika

30.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mog sina više nema i niko mi ga ne može vratiti, kaže neutešna majka Dušana Antonijevića (47)

ŠESTORICA SILEDŽIJA UHAPŠENA ZBOG JEZIVOG ZLOČINA! Hteo da naruči PESMU, pa ga pretukli nasmrt

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Šestorica siledžija tukla su do smrti u ponedeljak oko ponoći Dušana Antonijevića (47) u mladenovačkoj kafani "Panorama" samo zato što je pokušao da naruči pesmu od muzičara koje su oni odvojili od ostalih gostiju. Koban je, po svemu sudeći, udarac flašom u glavu, koji mu je pred sinom i kumom zadao jedan od njih. Iako su se posle zločina razbežali, policija ih je brzo uhapsila.

Uhapšeni su, kako je saopšteno, S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33). Oni su Dušanu naneli više udaraca po glavi i telu, što je dovelo do smrtnog ishoda na licu mesta. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

UVEK BIO VESEO

Prema nezvaničnim podacima, napadači su sedeli za susednim stolom i nikome nisu dali da naruči pesmu od muzičara. Dušan je to pokušao.

- On je bio za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Ustao je i krenuo ka muzici i odjednom je izbila svađa i napadači su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu neko je Duletu najverovatnije zadao udarce flašom ili pikslom - kazao je novinarima gost kafane.

Porodica Antonijević od juče je zavijena u crno. Dušanova majka ne može da se pomiri s tragedijom.

- Mog sina više nema i niko mi ga ne može vratiti - kroz suze je samo uspela da kaže ekipi Srpskog telegrafa.

Dušanov rođak potvrdio je da je cela porodica neutešna.

- Otkad smo saznali da je ubijen, nije nam dobro. Pa ko je dozvolio tim bitangama da nekog ubiju - kazao je on, jecajući ispred porodične kuće ubijenog.

Kako je rekao, Dušan je otišao u kafanu da se proveseli.

- Uvek je bio takav, pozitivan, veseo, radan, pa vidite šta je sve stvorio i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu, na kraju, i završili - kaže i dodaje da ne zna detalje zločina, ali veruje da će policija utvrditi kako je došlo do ubistva.

SVIMA POMAGAO

- Čuo sam da se nije znalo ko ga sve bije. Bagra jedna... Pa i Dušanovog sina su tukli, a dete samo uskočilo da odbrani oca, pa je i on zadobio povrede. Došlo je zadnje vreme... Pa ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom - očajan je ovaj Dušanov rođak.

I komšija Milutin D. pun je hvale za Dušana.

- Dule je bio ljudina, nikome se nije zamerao. Uvek je bio prijatan i fin, iz cele Srbije su dolazili kod njega, u njegov servis - rekao je našoj ekipi i objasnio da su Dušana zbog servisa od milja zvali Dule Pežo.

Telo ubijenog Dušana Antonijevića, po nalogu tužioca, poslato je na obdukciju, dok je šestorici osumnjičenih određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Intervenisala Hitna pomoć

Naš sagovornik kaže da je porodica neutešna.

- Oni su svi na lekovima i ne mogu da poveruju šta ih je snašlo. Dolazila je i Hitna pomoć, pozlilo je nekome u kući. Ma, sve im je crno sada kad su ostali bez njega - kaže komšija i dodaje da će sahrana biti u četvrtak na groblju u Mladenovcu.

Pao je kao sveća

Kafana "Panorama" je dosta zavučen lokal. Na licu mesta juče smo zatekli suvlasnike.

- Sve se dogodilo u dve sekunde. Odjednom je došlo do svađe, ne znam ni čime su ga udarili, čovek je pao kao sveća, a napadači su se razbežali. Ovde nije bilo nikakvo slavlje. Čovek je svratio sa sinom da popije piće. Celu noć nismo oka sklopili - ispričao je jedan od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading