NJIH ŠESTORICA SU OSUMNJIČENI ZA MONSTRUOZNO UBISTVO U KAFANI KOD MLADENOVCA! Dušan im platio piće, a oni ga pretukli nasmrt - TO SVE PRED ROĐENIM SINOM! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.08.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica osumnjičenih muškaraca su uhapšena zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila ovom zločinu.

NJIH ŠESTORICA SU OSUMNJIČENI ZA MONSTRUOZNO UBISTVO U KAFANI KOD MLADENOVCA! Dušan im platio piće, a oni ga pretukli nasmrt - TO SVE PRED ROĐENIM SINOM! (FOTO)

Foto: Dragan Kadic, republika, facebok

Mladenovac

Noćas je došlo do tragičnog ubistva Dušana A. (47), poznatog kao Dule Pežo iz Kovačevca, u jednoj kafani u okolini Mladenovca.

Šestorica osumnjičenih muškaraca su uhapšena zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila ovom zločinu. Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Foto: facebok

 

- Došli su u tu kafanu kako bi popili piće i to nakon što su u drugom lokalu proslavili rođendan. Ubijeni je bio izuzetno veseo i čašćavao je sve goste kafane pićem. Čak je poslao za sto gde su sedeli osumnjičeni turu pića - navedeno je ranije iz istrage i dodato da ubrzo nakon toga nastao sukob.

Foto: facebok

 

Prema nezvaničnim informacijama, tragični incident je usledio nakon svađe između Dušana A. i osumnjičenih muškaraca oko muzike. Nakon svađe, osumnjičeni su napali Dušana A., tukli ga, a potom je jedan od njih udario flašom u glavu, što je dovelo do njegove smrti.

Dušan A. je, prema izvorima, nedugo pre ovog događaja proslavljao sinovljev rođendan i bio je poznat kao veseo čovek koji je često častio druge goste u kafanama.

Foto: facebok

 

- Nesrećnom čoveku su pokušali da pomognu sin i kum, ali nisu uspeli da ga spasu. Navodno je jedan od osumnjičenih, za vreme tuče, držao vrata kafane kako niko ne bi uspeo da izađe iz lokala - kažu.

Nesrećni incident se dogodio u kafani gde je Dušan A. bio sa sinom i kumom. Pokušali su mu pomoći tokom napada, ali nažalost nisu uspeli da ga spasu.

Foto: facebok

 

Izvori sugerišu da je jedan od osumnjičenih čak držao vrata kafane kako bi sprečio da neko pobegne iz lokala. Svi detalji oko ovog tragičnog događaja će biti istraženi kako bi se utvrdile sve okolnosti i eventualne odgovornosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading