IZGUBIO SUDSKI SPOR PA UPUCAO ADVOKATA: Komšinica videla jeziv prizor - stajala na terasi, a onda...

Autor:

Hronika

02.08.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije ranjenog advokata ispričale su da je motiv incidenta što je Staniša izgubio spor koji je vodio advokat Nedinić.

IZGUBIO SUDSKI SPOR PA UPUCAO ADVOKATA: Komšinica videla jeziv prizor - stajala na terasi, a onda...

Foto: printscreen/facebook

Advokat upucan u Petrovcu na Mlavi

Pera Nedinić (74) lakše je ranjen u pucnjavi jutros dogodila u centru Petrovca na Mlavi. Incident se dogodio oko 7 sati, a napadač Staniša D. (80) čekao je da advokat parkira automobil u garažu koja se nalazi nedaleko od njegove kancelarije. Nakon što je to učinio izašao je iz garaže, a napadač u njega ispalio je šest metaka, od kojih je jedan okrznuo u predelu glave Nedinića.

Komšije kažu da se sve zbilo rano jutros, a da se motivi prepričavaju, i da niko ne zna šta je tačan razlog napada.

- Kažu da ga je upucao zato što je izgubio sudski spor koji se ticao Staniše. Nije mu bilo pravo, pa je zato došao i rešio da mu se osveti. Kažu da je bio spreman na sve, jer je kako pričaju bio baš kivan na njega. Ja sam jutros čula pucnjeve, a sa terase sam videla deku koji pokazuje mesto gde je pucao, ubrzo ga je odvela policija - kaže komšinica ranjenog advokata.

Komšije kažu da je napadač prema svemu sudeći znao rutinu kretanja advokata, i da je sve detaljno isplanirao. 

- On je znao da će se advokat pojaviti i da će ovde parkirati auto, a da će potom polako otpešačiti do tržnog centra "Stig" gde ima kancelariju, to je veoma blizu. Ovde skoro i da nema gužve, i pregledan je prostor - objašnjava nam komšinica i dodaje:

- Pera je fin čovek, prva žena mu je preminula, sa njom ima decu, kasnije oženio se ponovno, i sada živi sa drugom suprugom. Uglavnom nakon što završi posao, ide na vikendicu gde se praktično preselio, a potom dolazi u grad na posao. On je advokat 30 godina, veoma je iskusan - rekla je za Republiku.rs komšinica ranjenog advokata.

Podsetimo, napadač se sam predao policiji, nakon čega je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Ranjeni advokat je sa lakšim povredama zbrinut u Zdravstvenom centru u Petrovcu na Mlavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading