REŠENA MISTERIJA! Otkriveno zašto je SUSPENDOVAN upucani policajac - evo šta se SVE krije iza njegovog udaljavanja sa posla

Autor:

Hronika

30.07.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je kasnije upucan i napadač su došli zajedno u ugostiteljski objekat u kojem nije bilo mesta.

REŠENA MISTERIJA! Otkriveno zašto je SUSPENDOVAN upucani policajac - evo šta se SVE krije iza njegovog udaljavanja sa posla

Foto: ST/Nemanja Pančić

U poznatom beogradskom restoranu danas je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba. 

U toj pucnjavi ranjen je Bojan T. (26), koji je dva puta upucan u trbuh i jednom u ruku. Napadač je pobegao ka stadionu Crvene Zvezde, a do pucnjave je došlo u restoranu oko 14 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima Republike, napadač je sedeo sa mladićem kog je nekoliko trenutaka kasnije upucao, a po svemu sudeći motiv je bila svađa, budući da su se naočigled gostiju restorana raspravljali.

Mladić na koga je pucano je bivši policajac, a kako se nezvanično saznaje, policajac koji je danas upucan u beogradskom restoranu, suspendovan je zbog kontakata sa ljudima iz kriminalnog miljea, a navodno je bila pronađena i droga u njegovom posedu, saznaje Kurir. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Inače je kako mediji prenose, zaposlen u Policijskoj brigadi.

Podsetimo, muškarac koji je kasnije upucan i napadač su došli zajedno u ugostiteljski objekat u kojem nije bilo mesta. Prijateljski su se ponašali i pitali dvojicu muškaraca da sednu sa njima za sto. Normalno su se ponašali, a onda su odjednom počeli da se svađaju. Nakon svađe su se i potukli.

Napadač je tada izašao napolje, ali se ubrzo vratio sa fantomkom na glavi i pucao u mladića, saznaje Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading