PAS VUKAO DEVOJČICU PO DVORIŠTU, ISKASAPIO JOJ STOMAK? Najnoviji detalji horora u Sremčici, policija obavila razgovor sa dedom deteta!

Autor:

Hronika

09.07.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčicu je u trenutku stravičnog napada psa čuvao deda.

PAS VUKAO DEVOJČICU PO DVORIŠTU, ISKASAPIO JOJ STOMAK? Najnoviji detalji horora u Sremčici, policija obavila razgovor sa dedom deteta!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Devojčicu napao pas

Devojčicu staru četiri godine sinoć je u Beogradskoj ulici u Sremčici napao razjareni pas. Kako saznaje portal Republika.rs, devojčica je htela da nahrani životinju, ali je došlo do jezivog napada. Vlasnik psa je devojčicin ujak koji je poznat u ovom beogradskom naselju jer drži nekoliko marketa.

Pripadnici policija obavili su razgovor da M. T, dedom četvorogodišnje devojčice, koju je pas izujedao je po stomaku. Ona je zadobila teške telesne povrede i nalazi se u dečjoj bolnici u Tiršovoj, gde je urađena hitna, višečasovna operacija. Dete je sada stabilno.

Prema najnovijim informacijama, devojčicu je u trenutku stravičnog napada čuvao deda.

Deda je ušao sa unukom u dvorište gde se nalazio pas rase belgijska malinoa, koji je vrsta belgijskog ovčara.

- Pas je ugrizao dete za stomak, zatim je dete vukao po dvorištu. Deda je uspeo da otrgne dete od psa i sa detetom se vrati kući - saznaje Blic od nezvaničnog izvora.

Kako se saznaje, devojčicin otac ju je svojim vozilom prevezao u Dečiju bolnicu u Tiršovoj.

Dežurni tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je da se uradi uviđaj i obavesti "Zoohigijena". Ekipa "Veterina Beograd" iz dvorišta su potom odvele psa u karantin.

Policija je obavila uviđaj i dostavila izveštaj Tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading