OPŠTA MAKLJAŽA DELIJA I GROBARA U KRNJAČI! Tukli se u autobusu zbog derbija - onda počeli da biju i PUTNIKE!

Autor:

Hronika

21.06.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča dve grupe navijača dogodila se večeras u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 43 u beogradskom naselju Krnjača!

OPŠTA MAKLJAŽA DELIJA I GROBARA U KRNJAČI! Tukli se u autobusu zbog derbija - onda počeli da biju i PUTNIKE!

Foto: KFK Ravna Gora

Kako se saznaje od reportera, koji se slučajno zatekao na mestu incidentamakljaža je počela u autobusu punom putnika i to oko 20 sati.

- Sve je delovalo potpuno normalno dok u jednom trenutku nisam čula komešanje u zadnjem delu autobusa. Nekoliko sekundi nakon toga, izbila je tuča dve grupe mladića. Zbunjeni putnici nisu znali o čemu je reč i gledali su samo da izvuku živu glavu - kaže novinarka.

Prema njenim rečima, jednu grupu momaka činili su navijači Crvene Zvezde, dok su u drugoj bili navijači Partizana.

- To znam jer su se pre tuče prepirali ko za koga navija i ko je bolji u košarci i fudbalu. Elem, makljali su se i udarali bez milosti. Vozač autobusa se u prvom momentu nije snašao i nije otvorio vrata autobusa. Za to vreme huligani su se tukli, ali su lakše povredili i nekoliko putnika - kaže ona.

Međutim, tek na povike nekolicine putnika, vozač autobusa je zaustavio vozilo, a zatim otvorio sva vrata.

- Bezobzirni klinci su zatim izašli napolje i nastavili da se lemaju. Čulo se kako se prepiru oko toga ko za koga navija. Jedan od njih je u jednom momentu dobacio vršnjaku iz druge grupe: "Mamu ti je*em, navijaš za cigane" - ističe novinarka.

Preplašeni putnici, naglašavana ona, razbežali su se po okolnim ulicama.

- Ne znam da li je neko pozvao policiju, ali sam čula da su nadzorne kamere sa obližnjeg objekta snimile čitav incident. Žao mi je jedne devojčice koja je pretrpela stres. Putovala je sa ocem, koji je u trenutku tuče, morao da joj glavu pokrije rukama i tako je zaštiti od huligana - priča novinarka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading