DRAGAN KOSTU VOLEO KAO SINA: Dečak ubica prvo ubio čuvara - pucao mu u glavu sa 14 metara

Autor:

Hronika

03.05.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavao je decu, stradao je pokušavajući da ih spase, pričaju roditelji učenika koji su, pukom srećom, preživeli krvavi pir.

DRAGAN KOSTU VOLEO KAO SINA: Dečak ubica prvo ubio čuvara - pucao mu u glavu sa 14 metara

Foto: Privatna arhiva, Facebook

Prva žrtva pomahnitalog Koste Kecmanovića (13) bio je Dragan Vlahović (53), čuvar u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"! Njega je hladnokrvno, sa 14 metara udaljenosti, likvidiralo dete-monstrum jer mu se prvi našao na putu. Iako nije bio na spisku ubice "Glavne mete", koji je sadržao 15 imena njegovih vršnjaka, stradao je ni kriv ni dužan. Dragan je u večnost otišao onako kako je i živeo, kao anđeo-čuvar svojih mališana. Stao je s rukama u vazduhu čim je ugledao Kostu, vikao mu: "Sine, šta ti je to u ruci." Mislio je da će tako spasti decu. Pokušao je da ga urazumi, kao da je odmah naslutio u kakav je pohod Kosta pošao. Međutim, spasa ni Draganu ni još za osmoro mališana - nije bilo!

- Obožavao je decu, gledao ih je kao svoje i stradao je pokušavajući da ih spase. Bio je izuzetno brižan i pažljiv prema dečici. Ubijen je naš omiljeni čuvar Dragan. Deca su ga volela, kao i ceo kolektiv - rekla nam je majka jednog deteta koje je, pukom srećom, preživelo krvavi pir, a koju smo juče izbezumljenu od straha zatekli ispred školskog dvorišta.

ĐACI SKOČILI NA UBICU

Nakon što je ubio Dragana, ispalivši u njega nekoliko hitaca, prema planu (pogledati fotografiju) koji je napravio koji je spremao mesec dana, a koji je nazvao "Primari targets" (Glavni ciljevi), Kosta je u holu škole ubio tri devojčice i s pištoljem nastavio ka kabinetu istorije i tu ubio pet đaka, ranio nastavnicu istorije i još nekoliko vršnjaka. Prema jednoj verziji, posle toga su ga drugovi savladali, skočili na njega, ali je on i dalje pucao o čemu svedoče tri zrna metka koja su završila u plafonu učionice.

OD TELA MRTVE DECE VRATA NISU MOGLA DA SE OTVORE

Svedoci tragedije kakvu Srbija ne pamti kažu da je krvi bilo na sve strane, popucalog stakla, da se dečja vriska čula i dve ulice dalje od mesta zločina. Policajci koji su vršili uviđaj u školi hvatali su se za stomak kada su videli ubijenu decu.

- U kabinet istorije policija je jedva ušla jer su tela petoro ubijene i više ranjene dece, kao i nastavnica, ležala pred vratima. Užasne slike, takve se ne viđaju ni na filmovima. Policajci su profesionalci, svašta gledaju na terenu, ali kad su deca u pitanju, niko tu ne može da ostane imun. Sve od sebe su dali u tom stanju šoka da spasu ranjenu decu. Mališani su najbrže moguće prebačeni do kola Hitne pomoći, a onda u Tiršovu i Urgentni centar - rečeno nam je na licu mesta.

Kostin drug posle masakra napisao: On je kralj!

Nedugo nakon što je Kosta ubio osam svojih vršnjaka, ranio šest đaka i nastavnicu, dobio je podršku od jednog umobolnika na društvenim mrežama.

- Kralj - napisao je, neki tvrde, Kostin drug, uz emotikone krune i pištolja ispod i iznad fotografije ubice.

- Drugar dečaka koji je napravio masakr objavljuje na svom storiju fotografiju, uz poruku podrške i emodžijem s pištoljem. U šta su se pretvorila deca - glasio je jedan od komentara na sramnu objavu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BonyM

03.05.2023 21:51

I jesu li uhapsili Kostinog, ili čekamo da nadmaši Kostu😱😱😱