TINEJDŽERKA OBRUKALA PORODICU! Novi detalji slučaja iz Požege koji je šokirao Srbiju: Roditelji su joj ugledni i odlikovani, a ona uhapšena sa pištoljima!

Autor:

Hronika

05.04.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka Jana Ć. (19) uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla dva pištolja bez serijskog broja, dva okvira sa ukupno dvadeset metaka kao i vagicu za merenje.

TINEJDŽERKA OBRUKALA PORODICU! Novi detalji slučaja iz Požege koji je šokirao Srbiju: Roditelji su joj ugledni i odlikovani, a ona uhapšena sa pištoljima!

Foto: Facebook

Tinejdžerka uhapena u Čačku

Čačani Milan Đ. (36) i Ivan Š. (33) koji su uhapšeni zajedno sa srednjoškolkom Janom Ć. (18) nakon što ih je saobraćajna policija zaustavila zbog preticanja kod Požege, gde su im nakon pretresa nađeni pištolji, noževi i panciri, danas bi trebalo da budu saslušani.

Stanovnici Čačka koji poznaju devojku i njene roditelje, šokirani su nakon saznanja da je ona uhapšena. Kako kažu, obrukala je porodicu, koja je poznata kao vredna, časna i poštena.

- Ceo kraj bruji o Janinom hapšenju, svi su u čudu i ne mogu da veruju da je ona uhapšena i da se našla u društvu duplo starijih muškaraca od nje. Njen otac je poznati preduzetnik, koji ima svoju firmu, a majka joj radi u javnom preduzeću. Takođe, Jana ima i dva brata koji su mlađi od nje, od kojih je jedan veoma uspešan đak, koji osvaja sve moguće nagrade iz matematike ili fizike, nisam sigurna - rekla je meštanka i dodala:

- Njena porodica je dobro poznata u gradu, svi su imali samo reči hvale za njih dok se ovo nije desilo. Njen deda, koji je preminuo pre nekoliko meseci je takođe poznat u Čačku kao čovek koji je odlikovan visokom zaslugom za narod, učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama i bio je veoma cenjen i poštovan. Ne znam šta se dogodilo sa devojčicom, tog dana su roditelji mislili da je u školi, a ona je zapravo bila sa muškarcima koji u kraju nisu poznati po dobrom. 

Kako saznajemo, ona je privedena u automobilu "audi A3" čačanskih tablica nakon što je automobil u kojem je bila sa dvojicom mladića Milanom Đ. (25) i Ivanom Š. (33) zaustavljen zbog nepropisnog preticanja.

Policija ih je zatekla da nepropisno pretiču u selu Prijanovići kod Požege, nakon čega su zaustavljeni u mestu Gudalj.

- Još uvek nije potvrđeno ko se nalazio na mestu vozača, a ni način na koji su pištolji, noževi i panciri otkriveni. Prema jednoj verziji vozač je bila Jana, dok je prema to bio Milan - rekao je izvor iz istrage.

Policijski službenici odmah su oduzeli oružje od devojke, a mladići su se udaljili sa lica mesta kolima u kojima su bili.

Nakon što su napustili lice mesta, dvojica mladića su pronađena od strane policijskih službenika PI Čačak, nakon čega su dovedeni u prostorije PS Požega.

Nadležni tužilac se izjasnio da se i u njihovim radnjama takođe stiču elementi krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i krivičnog dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=mruFjE_P3vI

 

Komentari (0)

Loading