NOV DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U RESNIKU: Tutinac prešao u suprotnu traku, on i suvozač zadobili povrede OPASNE PO ŽIVOT!

Autor:

Hronika

16.03.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato stanje i drugih učesnika.

NOV DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U RESNIKU: Tutinac prešao u suprotnu traku, on i suvozač zadobili povrede OPASNE PO ŽIVOT!

Foto: RTS/printscreen

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6 sati na obilaznici oko Beograda u Resniku, kod hotela "1.000 ruža" kada su se sudarila dva kamiona.

Prema prvim informacijama, vozač kamiona tutinskih registracija iz još nepoznatih razloga prešao je u suprotnu traku i zakucao se u drugo teretno vozilo. 

Naime, kako mediji saznaju, za volanom tutinskih tablica nalazio se muškarac M. H. (51), dok se na suvozačevom mestu nalazio H. H. (28).

Obojica su zadobili teške telesne povrede, opasne po život.

Drugim kamionom upravljao je N. Ž. (32) koji je zadobio lake telesne povrede.

Kako prenosi Alo, M. H. je u protekle dve godine imao jednu saobraćajnu kaznu, dok je N. Ž. u protekle dve godine imao pet kazni.

Podsetimo, nakon nesreće se oglasio i očevidac koji je bio uznemiren prizorom koji ga je zatekao.

Od Resnika ka Bubanj potoku. Apelujem da se pod hitno uvede osvetljenje na ovoj deonici. Opet po ko zna koji put sudar. Ovog puta gledam kako čovek umire i moli me da mu pomognem. Još mi nije dobro - napisao je on na društvenim mrežama.

Deonica je crna tačka!

O tome koliko je ovaj deo puta oglasili su se i korisnici društvenim mreža.

Ovo je deseti udes na ovoj krivini, najverovatnije loša vidljivost, signalizacija i blato na putu i umor - piše u jednom komentaru.

Nama ovde lik usao u suprotan smer pre par meseci, u dva ujutro. Pokupio nekog ispred nas, sreća naša je bila da je kolega koji je vozio uspeo da nekako izbegne taj auto, tu je mrkli mrak ništa se ne vidi, baš je nezgodno za vožnju noću - navodi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Realno

16.03.2023 23:00

Najludji vozaci u Srbiji su iz NP, Tutina i Sjenice...Ko se vozi cesto Ibarskom od Kraljeva ka Novom Pazaru zna o cemu pricam! Preticanje u krivini, preko pune linije, autobusi i kombi bez problema jure i ulecu u "makaze". Stanite na put divljackoj voznji, spasite zivote ljudi...Ne interesuje me nacionalnost vozaca, jeenostavno je to horor