MOKA SLAVNIĆ LAGAO NA SUDU ZBOG SINA JEDINCA: Evo šta su sve nelogičnosti sa suđenja?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhovni sud je 2001. stavio tačku na slučaj, potvrdio presudu od devet i po godina i Slavnić je upućen na izdržavanje kazne u valjevski zatvor. Odbijene su žalbe tužioca, ali i Zvezdanovog oca Zorana i advokata Branislava Tapuškovića, koji su tvrdili da ubistvo nije počinio s umišljajem.

MOKA SLAVNIĆ LAGAO NA SUDU ZBOG SINA JEDINCA: Evo šta su sve nelogičnosti sa suđenja?

Foto: Starsport/MUP Srbije

Zoran Moka Slavnić, naime, tvrdio je da njegov sin nije imao razloga da tako nešto uradi zato što Olivera Jovanovića nije poznavao niti je s njim bio u sukobu ili kontaktu. Otac je smatrao da je Zvezdan ubistvo počinio u afektu jer je kobne noći navodno bio izazvan od društva u kom je bio pokojni Oliver.

Osporio je i kaznu kao prestrogu i naveo da je njegov sin lošeg zdravlja zbog urođene srčane mane. Ova činjenica, međutim, nije pominjana tokom suđenja, pa nije ni uzeta u obzir prilikom odmeravanja kazne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Lagali svi Zvezdanovi svedoci

Prema dokumentima do kojih smo došli, utvrđeno je da su svi Zvezdanovi prijatelji lagali na svedočenju i njihove iskaze je sud ocenio kao nevalidne.

Oni su, kako se saznaje, tvrdili da je Vlajković držao ruku iza leđa u visini pojasa, pokušavajući da sugerišu da se Slavnić plašio da protivnik možda ima pištolj i da će možda pucati. Takođe, potvrdili su laž optuženog da je pištolj opalio slučajno, odnosno da je do opaljenja došlo kada je Jovanovića udario u glavu. Veštaci su, međutim, nepobitno utvrdili da je to bilo nemoguće.

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova testa kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading