NISAM VIDEO KO ME UPUCAO I NEMAM NEPRIJATELJE! Salušan muškarac koji je ranjen u Košutnjaku, napadač u bekstvu!

Autor:

Hronika

21.11.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

NISAM VIDEO KO ME UPUCAO I NEMAM NEPRIJATELJE! Salušan muškarac koji je ranjen u Košutnjaku, napadač u bekstvu!

Foto: S.telegraf/vladimir lukic

Policija

Dejan V. (47) iz Beograda koji je 11. novembra ove godine upucan sa osam hitaca u noge na Banovom Brdu u izletištu Košutnjak, kako nezvanično saznajemo, razgovarao je sa inspektorima beogradske policije koji vode istragu

Ceo slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema našim informacijama, ranjeni je rekao "da zbog mraka nije video lice izvršioca". Na pitanje da li zna ko bi i zbog čega njega ranio tvrdio je da nema neprijatelje i da ne zna o čemu je reč.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Košutnjak/Ilustracija

On je podsetimo, upucan na trim stazi, a napadač mu je ispalio osam hitaca u noge.

- Kamere na licu mesta uopšte nisu radile što otežava istragu. On jeste bio u balonu za fudbal, a potom se odvezao u perionicu i zatim je upucan. Još ne zna ko je izvršilac, policija traga za njim - rečeno je za Alo.

Podsetimo, Dejan V. je prethodno pio piće u balonu za mali fudbal sa braćom Asanović, javnosti poznatijom kao braća Bambalić, koji su vlasnici tog balona. U jednom trenutku Dejan je izašao iz balona da bi oprao automobil, a na povratku ka balonu mu je prišao napadač i pucao na njega. Prema rečima svedoka napadač je nosio hiruršku masku. Oni su ga privatnim kolima i prevezli u Urgentni centar.

Republika

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Policija/Ilustracija

Zanimljiv je podatak, da je upravo na istom mestu 2015. godine ranjen Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić. On je upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u butine.

Inače, braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Bili su bliski sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading