BABA, GDE SU GLADIOLE? Ovo je dokaz da nešto mnogo smrdi u priči privedene starice! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privedena Nada V. je ispričala da je išla u šumu da obiđe baštu u kojoj gaji cveće i jagode.

BABA, GDE SU GLADIOLE? Ovo je dokaz da nešto mnogo smrdi u priči privedene starice! (FOTO)

Foto: MUP/RTS/Printscreen, Nikola Mutić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Nada V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica poliicije zatekla u šumi u Zemunu sa rancem u kojem je pronadjeno oko 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno merenje, kao i jedan nož.

Republika

Foto: MUP/RTS/Printscreen

Narko baka

Osumnjičena Nada V. na saslušanju je negirala izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da ranac nije njen.

Pošla po gladiole

Kako nezvanično saznajemo, na saslušanju Nada V. je ispričala da je išla u šumu da obiđe baštu u kojoj gaji cveće i jagode.

- Toga dana sam htela da vidim šta je sa gladiolama. Ranac sam slučajno videla u žbunju i pomerila ga štapom, ali ga nisam otvarala, niti pipala. Stala sam sa strane da popušim cigaretu, kada je naišla policija - branila se osumnjičena Nada V.

- Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradiu da Nadi V. odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo - saopšteno je iz tužilaštva.

S obzirom da je optužena u svoju odbranu iznela da je ''pošla po gladiole'', postavlja se pitanje - a gde su gladiole?

Na fotografijama koje je zabeležila ekipa Republike, jasno se vidi grmlje, kao i smeće, ali svakako ne gladiole.

Podsetimo, Nadi V. se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sin tvrdi - ''nije kriva''

Na osnovu sumnji da je starica kriva za krivično delo za koje se tereti, pre saslušanja, njen sin, Dragan V, dao je izjavu za Republiku:

- Oka nisam sklopio celu noć. Nije mi dobro zbog ovoga što su priredili mojoj majci. U toj šumi stalno ostavljaju drogu i ona je slučajno našla taj ranac. Sad brinem šta će biti sa njom. Znam samo da je saslušana, ali mi ne javljaju da li će je pustiti iz pritvora.

Prema pričama komšija, narko-baka živela je mirnim životom u stanu sa svojim sinom (40) i kažu da nikada nisu ni mogli da pretpostave da tako stara žena ima posla sa tim stvarima.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zgrada u kojoj je živela narko baka

- Šokirani smo. Ne možemo da verujemo da je to ona. Uvek su se normalno ponašali i sin i ona, živimo na istom spratu i stvarno nikada nismo imali problema sa njima. Zvali su nekoliko stanara iz zgrade da idu u policiju kao svedoci - kaže začuđena komšinica.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading