ŠOK SAZNANJE, OVDE JE ŽIVELA BABA-DILERKA! Sin otkriva detalje: Oka nisam sklopio celu noć! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.11.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom ovog slučaja, za Republiku se oglasio i staričin sin, Dragan V.

ŠOK SAZNANJE, OVDE JE ŽIVELA BABA-DILERKA! Sin otkriva detalje: Oka nisam sklopio celu noć! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Preksinoć je u Beogradu starica N.V. (78) uhapšena sa skoro pola kilograma narkotika.

Podsetimo, osumnjičena je uhapšena u šumi u Galenici i Interventni tim policije odveo ju je u policijsku stanicu u Zemunu

Kod nje je pronađeno 400 grama bele praškaste materije, šest PVC kesa sa amfetaminom, digitalna vagica, ali i nož dužine od 20 centimetara.

Kako saznajemo, u istoj zgradi živeo je i ubijeni Strahinja Stojanović sa majkom, ali se ona odselila nakon njegove smrti.

Pomenuti Strahinja Stojanović ubijen je 2020. godine kada je egzekutor putem daljinskog aktivirao bombu koja je bila ispod njegovog džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Eksplozivna naprava bila je ispod njegovog sedišta pa je samo on dignut u vazduh iako je u trenutku napada s njim bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48).

Stojanoviću je avgusta 2018. godine prvi put postavljena bomba pod auto, a u tom napadu deblji kraj izvukla je njegova tadašnja devojka mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (24) koja je bila teško povređena.

Prema pričama komšija, narko-baka živela je mirnim životom u stanu sa svojim sinom (40) i kažu da nikada nisu ni mogli da pretpostave da tako stara žena ima posla sa tim stvarima.

- Šokirani smo. Ne možemo da verujemo da je to ona. Uvek su se normalno ponašali i sin i ona, živimo na istom spratu i stvarno nikada nismo imali problema sa njima. Zvali su nekoliko stanara iz zgrade da idu u policiju kao svedoci - kaže začuđena komšinica.

Povodom tog slučaja, oglasio se njen sin Dragan V. i za Republiku je rekao:

- Oka nisam sklopio celu noć. Nije mi dobro zbog ovoga što su priredili mojoj majci. U toj šumi stalno ostavljaju drogu i ona je slučajno našla taj ranac. Sad brinem šta će biti sa njom. Znam samo da je saslušana, ali mi ne javljaju da li će je pustiti iz pritvora.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading