UBIJEN METALNOM PALICOM! Ovo je mladić (25) nastradao u tuči dve porodice u Tutinu! Sreli se na SAHRANI, a onda na putu kulminirao višegodišnji sukob!

Autor:

Hronika

11.07.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samed Pepić (25) ubijen je u tuči koja se dogodila na prostoru sela Drage kod Tutina.

UBIJEN METALNOM PALICOM! Ovo je mladić (25) nastradao u tuči dve porodice u Tutinu! Sreli se na SAHRANI, a onda na putu kulminirao višegodišnji sukob!

Foto: Printskrin/Instagram/pepicsamed

Selo se nalazi na tromeđi Srbije, Kosova i Metohije i Crne Gore. A masovna tuča u kojoj su učestvovale dve porodice dogodila se na poznatom Mehovom Kršu.

Tuča se, kako saznaju mediji, dogodila neposredno nakon jedne sahrane na seoskom groblju u selu Drage. U njoj su učestvovali članovi dve porodice.

Sukob porodica Mušina i Pepić datira još od ranije. Sreli su se na sahrani jednog od rođaka porodice Mušina nakon toga. Dvojica iz porodice Mušina su posle sahrane preprečili put autom porodici Pepić. I onda je počela tuča u kojoj su korišćene metalne palice.

U tuči je život izgubio Samed Pepić, dvojica braće Mušina se nalaze u bolnici u Novom Pazaru. Jedan od njih je zbog zadobijenih povreda trebalo da bude trasnportovan na dalje lečenje, ali se za sada još uvek nalazi u novopazarskoj bolnici. Drugi Pepić je hospitalizovan u Tutinu.

Braća Mušina su osumnjičeni za teško ubistvo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading