ZVAO ME UNUK I KAŽE - BABA, MARKO SE RAZNEO BOMBOM! Potresna ispovest tašte nastradalog iz Banovaca: MISLILI SU DA JE UBILA MOJA ĆERKA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.04.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tašta Marka R. (36) koji se razneo bombom u dvorištu porodične kuće u Novim Banovci u potresnoj ispovesti za Republiku otkrila je sve detalje tragedije koja je uznemirila Srbiju.

ZVAO ME UNUK I KAŽE - BABA, MARKO SE RAZNEO BOMBOM! Potresna ispovest tašte nastradalog iz Banovaca: MISLILI SU DA JE UBILA MOJA ĆERKA! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tašta Marka R. koji je izvršio samoubistvo u dvorištu porodične kuće progovorila za Republiku

- Ja sam bila kod mog prijatelja. Čula sam pucanj i rekla "ožeži", jer ko li puca na Uskrs. Nije prošlo par minuta, zove me unuk i kaže: "Baba, Marko se razneo bombom". Reko' je l' živ, on kaže jeste. Ja sam odmah krenula i dok sam uzela torbu i krenula na vrata, on ponovo zove i kaže: "Baba, umro je" - priča naša sagovornica.

Kako ona navodi, ubrzo je sve vrvelo od policije.

- Hitnu su čekali 25 minuta, pet kola policije je bilo, Interventna, ceo špalir... Neko od komšija ko ih je zvao, verovatno je pomislio da je njega ubila moja ćerka, jer su oni tražili pištolj. E, onda su utvrdili šta se desilo. Jer moja ćerka je videla njega kako drži bombu i rekla mu: "Marko, nemoj da se blesaviš". Onda je ušla u kuću i čula prasak - objašnjava naša sagovrnica.

Šta je još ispričala, pogledajte u video snimku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading