(VIDEO) Luna pokušala da izgladi odnose, SLOBA JE BRUTALNO POKLOPIO!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.05.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe koju su Luna Đogani i Sloba Radanović imali za stolom tokom pitanja gledalaca, blogerka je otišla kod pevača da pokuša da izgladi odnose. Ona je sa njim pred svim ukućanima raskinula, a on joj iz besa poručio da ne želi sa njom nikada više da progovori.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izgleda da je Radanović potpuno razočaran u Lunu i da od pomirenja nema ništa

Nju su ove reči pogodile, pa je želela da vidi da li je Radanović ostao pri takvom mišljenju, a ona mu ispričala svoje viđenje njihovog odnosa. 

- Šta misliš kako se ja osećam za stolom kada čujem da sam ja bila pomoć da se vi zavolite. Ti ništa ne poričeš. Ti ništa ne kažeš, sediš i ćutiš. Ti si se promenio od onog trenutka kada je ona tebi priznala da te voli. Nije mi jasno da si preko noći izgubio osećaj da se javiš devojci, da me zagrliš i poljubiš - započela je priču Luna sa Slobom, a onda dodala:

Imam osećaj da kad god si me poljubio, da si to morao da uradiš - prekorela ga je ona. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sloba je sve ovo negirao i objasnio joj šta je pravi razlog što su se oni udaljili, a ona se pravdala da nije tako i nastavila da mu prebacuje. 

- Ja sam se jednostavno Luna razočarao u neke stvari. Od tebe me razočaralo što si mi to sve rekla i šta god sam ti rekao u poverenju to je neko saznao - rekao je pevač. 

Ti si se osam meseci borio za moju ljubav, skakao si i sada na sve njihove priče ćutiš - nastavljala je Đoganijeva da mu prebacuje. 

- Ne, ja ne potvrđujem. I kada je sve bilo bajno i sjajno ti si sumnjala u mene - rekao je Sloba.

Sloba se nije osećao najbolje, pa nije želeo da produbljuje ovaj razgovor i da se pravda svojoj devojci da se njegova osećanja nisu promenila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

10.05.2018 17:58

Ovo je pokvarena igra balvana i lunjare koju su započeli na mig razije, a kiju uvlače u svoju prljavu igru. Dogovorili su se tajno kao da se rastanu da lunjara navodno izađe čista. Prave žrtvu od sebe pa koja upali