KIJA: Slobu mi je preotela gora od mene

Autor:

Zadruga

02.05.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su se u Beloj kući sreli Kija Kockar i Sloba Radanović, bivša stjuardesa je krenula ka glavnoj kapiji!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Pokucala je, ali joj nisu otvarali, a onda se obratila u kameru.

- Molim vas, pustite me, znam da me pratite. Važno je. Moram da organizujem nešto za sutra - rekla je Kija.

Sloba je došao do nje i pitao je šta joj treba od njih, na šta mu je ona odlučno rekla da hoće da završi ono o čemu su pričali jutros.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Pošto joj nisu otvorili kapiju Kija je otišla u Pab gde je ponovo lepo napisala govor za očevu sahranu, a onda je Dragici rekla:

- Volela bih da se ništa od ovoga nije desilo... Da mi bar tata nije umro, da mogu da se smejem i dostojanstveno da izguram do kraja. Ovo nisam ja, ja nisam klošar, ali ne mogu više. Ništa mi ne pomaže, ne mogu meni da pomognu pilule. Jedino je Slobodan mogao da mi pomogne, a sad samo mogu da pomognem sama sebi, što ću i da uradim - rekla je Kristina.

Potom se zamislila, a onda je dodala nešto što se, sasvim je jasno, odnosi na Lunu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Da neko ko je manje vredan od mene meni nešto govori, da neko ko je manje vredan od mene meni nešto uzme - rekla je Kija.

Inače, Kija je u razgovoru sa Zoricom Marković, rekla kako je vreme da ona kaže neke stvari, ali tek onda kada Slobodan potpiše razvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Boban

02.05.2018 23:56

Kija je lepo kazala.

Odgovori 14 2
Ceta Sarić

03.05.2018 08:09

Ženo, suviše visoko mišljenje imaš o sebi.Odavno si tidotakla dno. Isfrustrirana si iskompleksirana osoba. Luna jejdevojka koja jzna i umedavoli.Devojka koja voli svogj čoveka kao BOGA.Devojka koja poštuje starije od sebe. prirodna lepotica,visoka, zgodna,mlada.čuvanakao malo voe nadlanu.Sloba jejvoli više od svog života.ostaju zajedno.

Odgovori 7 19
Sanči

04.05.2018 06:06

@Ceta Sarić - I treba da ga ima,jer ona i jeste tako mala,puno veći čovek od dotične,sasvim očigledno,iskompleksirane,naivne,poprilično glupe Lune!Ne zna sastaviti jednu prostu rečenicu!Mišljenje i stav joj nisu jača strana,ustvari ni nema ih zato njena majka vredno pomaže ćeri oko toga!Nemam ja ništa protiv te cure samo iznosim njen realan profil!

Viktorija

03.05.2018 08:19

Malo s idobila,šta si sve ovom divnom čoveku radila. Ti si bolesnai pod hitno na terapiju. Ničim ga nisi zaslužila.Ti si manipulator, foliran ti žena koja laže.Sve što si iznela za njega u lajvu odj početka je daleko od istine.Loš si čovek.Varala si ga u vezi, napadaš ga za ono što si ti radila.Dabi sebe oprala.Primiče sekraj, moraš biti u centru pažnje, da bibila u kadru, obmanjuješ manje inteligentne glasače.Sloba voli Lunu do bola.Kraj priče.

Odgovori 9 20