CAR STIGAO U PORODILIŠTE PO ALEKSANDRU I BEBU: Svi su primetili jedan DETALJ, da li je moguće?! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zadruga

22.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car uhvaćen ispred porodilišta "Nardoni front" u Beogradu.

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, nedavno je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. Nakon nekoliko provedenih dana u porodilištu, Nikolićeva će danas napustiti bolnicu "Narodni front", a po nju je stigao njen partner.

Naime, Car je u porodilište stigao sa svojim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem. Nakon što je napravio gala proslavu u rodnom gradu Crikvenica, bivši zadrugar nije krio uzbuđenje, međutim, ono što je sve začudilo na licu mesta, Filip u rukama nije doneo kolevku za bebu.

Inače, Aleksandra se porodila carskim rezom, zbog čega je provela protekle dane u "Narodnom frontu" kako bi se oporavila. Oporavak nakon carskog reza je komplikovaniji od prirodnog porođaja, pa je bilo potrebno da provede neko vreme u bolnici pre nego što se vratila kući sa svojom ćerkicom. Ovim povodom se oglasio Bruno, Carev drug, koji je istakao da se Nikolićeva "namučila kao Isus", kako bi na svet donela naslednicu.

Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus! Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću, rodila je zdravu devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije - poručio je Bruno, preneo je Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading