ANELI I STANISLAV VODE LJUTU BORBU ZA POBEDU U ELITI: Njih čeka veliko finale, a onda sledi ŠOK!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju bivšeg učesnika Elite, Aneli Ahmić odnosi pobedu u Eliti, a Stanislav joj je najveća pretnja.

ANELI I STANISLAV VODE LJUTU BORBU ZA POBEDU U ELITI: Njih čeka veliko finale, a onda sledi ŠOK!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši učesnik Elite, Ramiz Gusinac je zapao za oko publici svojim kulturnim ponašanjem, iako je proveo mesecima u džungli i Beloj kući, potpuno različitim okruženjima. Frizer iz Novog Pazara nije ni sanjao da će steći simpatije milionskog auditorijuma, a i dalje živi skromnim životom.

U jednoj emisiji, Ramiz je otvorio dušu o nizu teških porodičnih tragedija koje je doživeo. Sa suprugom je 33 godine u srećnom braku, ali su prošli kroz tešku borbu za potomstvo, doživevši brojne pobačaje. Ramiz je otkrio da su izgubili "čitav košarkaški tim dece" zbog ovih bolnih iskustava. Dodatno, doživeli su gubitak kada je njihova ćerkica preminula u drugom mesecu života.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Kada je reč o aktuelnostima iz rijaliti sveta, Ramiz je izneo svoje mišljenje o mogućim pobednicima.

Kako prenose domaći mediji, Ramiz je izjavio da Stanislav Krofak nema šanse za pobedu, jer smatra da niko ko naknadno uđe ne može da pobedi.

Gusinac smatra da Aneli Ahmić ima najveće šanse za pobedu, ali se iskreno nada da neće pobediti, jer po njegovom mišljenju ne zaslužuje pobedu.

Ramiz je takođe prokomentarisao Stanislava kao osobu, ističući da ga smatra dobrim momkom i sportistom, ali izražavajući sumnju u opstanak njegove veze sa Majom. Takođe je izjavio da smatra da Stanislavu nisu potrebni ni Maja Marinković ni Miona Jovanović u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading