SKANDALOZNI DETALJI! Miona progovorila o VEZI sa Stanislav, Ša saznao šta je radila sa BIVŠIM!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović sve priznala javno!

SKANDALOZNI DETALJI! Miona progovorila o VEZI sa Stanislav, Ša saznao šta je radila sa BIVŠIM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u razgovoru sa Slađom Poršelinom priznala je da ne želi razgovor sa Stanislavom Krofakom, te i da je u vezi sa njim odbijala poklone od njega.

- Ja znam, prešla sam preko toga, ja sam volela, volela sam kao Boga i pogrešila sam, jer me je on opet ostavio - pričala je Slađa.

- Za ostrvo kada je bilo, htela sam da kažem: "Daj, Milane", ali je ispalo da sam rekla: "Da" - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Slađa Lazić

 

- Ja bih volela da dođem do tog razgovora da se okonča - rekla je Slađa.

- Nema šta, ne zanima me da bilo šta okončavam, sve je bilo gotovo. I ne može samo da se nameće meni i da on priča ovako i onako, i on je kontradiktoran...Ja sam isto kupila neko odelce, mnogo više nego on meni, ali šta je tu loše?! Bio je neki auto, on kaže da ostane za mene, ja sam se zahvalila, nemam vozačku. Kaže: "Biraj sat koji ti se sviđa", ja mu kažem da se ne ložim na to. To meni da neko kupuje, ja to ne volim...Ja sam bivšem momku pozajmila pare, zamisli dokle to dođe - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša besni u Eliti

 

Podsetimo, za vreme dok se Miona poveravala Slađi, sa druge strane njen dečko Nenad Aleksić Ša proživljavao je pravu stresnu situaciju, te je urlao na sav glas. 

- Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj j*bem! Boli me k*rac za Vanju i k*rvu onu! Mamu li joj j*bem! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću su sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! J*bem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene k*rvetino? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? J*bem joj mamu! - urlao je Ša

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

13.04.2024 08:24

Sha je jadan a Dedovic ga jos vise gura na dno