ČEKALA BEBICINU BEBU: Majka Teodore Delić ZAPREPAŠĆENA nakon haosa u Eliti, oglasila se nakon Macanovićevog TERORISANJA!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje majke Teodore Delić će izazvati pometnju u "Eliti"!

ČEKALA BEBICINU BEBU: Majka Teodore Delić ZAPREPAŠĆENA nakon haosa u Eliti, oglasila se nakon Macanovićevog TERORISANJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u "Eliti" došlo do novog haosa i raskida između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, nakon čega se oglasila starletina majka Slavica Delić. Ona je žestoko udarila na Bebicu, te istakla da je on mesecima terorisao njenu ćerku. 

- Što se tiče raskida, on je nju mesecima terorisao, on je patološki ljubomoran, ona se njemu pravdala, ali ona kada preseče presekla je. Džabe što sam ja planirala da budem i baka i što sam volela da oni budu zajedno, ona kada preseče, presekla je - istakla je Slavica, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

- Ona je koketa, ali ja sam gledala ništa sa Gačićem nije imala, ali on je mnogo ljubomoran. On stalno kad mu smeta smeje se, ali ona kad završi tu je kraj. Gledala sam juče kad je bacala i lomila, mnogo sam se potresla i plakla sam da se ne poseče. Ono za krevet što je pričao to je jako ružno, kao da je on doneo krevet - rekla je majka Teodore Delić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja i Teodora

Slavica je otkrila i da li postoji mogućnost da dođe do ponovnog druženja i nečeg više između njene ćerke i Gačića.

- Ona se ponašala kao baba na žurkama, samo je stajala pored aparta, ja se nadam da će sad da igra da se druži, da će da bude komentator. Ona pored njega nije mogla da komentariše, sada se nadam da će komentarisati, a sa Gačićem mislim da neće biti ništa više od druženja, ako bi ona ušla u neki odnos, ja bih svaku njenu vezu podržala ali ako bi stupila sa njim u vezu podržala bih jer je to njen izbor - rekla je majka Teodore Delić za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading