URNEBESAN KLIP ANE ĆURČIĆ PODSETIO NA VIRALNU SCENU IZ ZADRUGE 6: Ismevala Anđelu Đuričić zbog zubića, pa udarila još jače!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je nasmejala fanove do suza novim snimkom na Instagramu.

URNEBESAN KLIP ANE ĆURČIĆ PODSETIO NA VIRALNU SCENU IZ ZADRUGE 6: Ismevala Anđelu Đuričić zbog zubića, pa udarila još jače!

Foto: instagram

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim neobičnim potezima. Naime, Ana je nedavno objavila na svom Instagram profilu smešan snimak iz stomatološke ordinacije, gde je isprobavala nove veštačke zube.

U videu koji je brzo postao viralan, možemo videti Anu kako sedi u stomatološkoj stolici sa širokim osmehom na licu, dok pokušava da stavi nove zube. Ana je svojim duhovitim komentarima dodatno začinila situaciju, pa su se mnogi pratioci nasmejali do suza uz ovaj video.

Ovaj neobičan potez Ane Ćurčić nije iznenađenje za one koji prate njen rad i aktivnosti na društvenim mrežama. Ana je poznata po tome što često deli smešne i neobične trenutke iz svog života sa svojim pratiocima, a ovaj video definitivno spada u tu kategoriju.

 


Njen smisao za humor i sposobnost da pronađe zabavu u svakodnevnim situacijama su nešto što je čini simpatičnom i privlačnom za publiku. Uz to, ovakvi videi pokazuju da Ana nije opterećena sopstvenim imidžom i da je spremna da se našali čak i na svoj račun, što je kvalitet koji mnogi cene.

Takođe, kada je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu 6, gde se suočila sa Anđelom Đuričić, ljubavnicom njenog tadašnjeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića, prvo što ju je upitala jeste da li je oprala zubiće, a taj snimak i dan-danas kruži internetom. I sada se našalila na tu temu, a njeni pratioci su bili oduševljeni ovim snimkom, pa su neprestano komentarisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading