MARIJA KULIĆ SPREMNA DA PROGOVORI O GOCI TRŽAN I NJENOJ ĆERKI: Usledilo žestoko upozorenje, posle ovoga će RAZVEZATI JEZIK!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je odgovorila na prozivke Ivana Marinkovića, pa otkrila da svašta zna o Goci Tržan i njenoj ćerki Leni.

MARIJA KULIĆ SPREMNA DA PROGOVORI O GOCI TRŽAN I NJENOJ ĆERKI: Usledilo žestoko upozorenje, posle ovoga će RAZVEZATI JEZIK!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic,/Nikola Mutic

Pevačica Goca Tržan ponovo je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita", kako učesnici je učesnici ovog takmičenja sve češće pominju u svađama sa Ivanom Marinkovićem, njenim bivšim suprugom.

Tokom današnje debate u rijalitiju, Ivan Marinković je otkrio da Goca, zajedno sa svojom ćerkom, smatra da je imati dete sa Miljanom Kulić blam, što mu je Lena i rekla.

Ukućani su pomno slušali njegovo izlaganje, pa saznali da Ivanova ćerka ne želi da upozna Željka Kulića, jer ga ne smatra bratom, iako to zapravo jeste:

- Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikada nisam išao i raspitivao se, ni za Željka, ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila "Je l' blam imati dete sa Miljanom Kulić?" To me je Lena pitala - rekao je Ivan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, ATAImages

Ivan Marinković, Miljana Kulić, Goca Tržan

 

Marija Kulić se momentalno oglasila za domaći medij, pa otkrila da bi svašta rekla o Goci i Leni, samo kada bi bila sigurna da su one 

- Pokazalo se drugačije, ispalo je da je on najveći blam! Da sam sigurna da su one to izgovorile, to dete Lena i majka Goca, ja bih mnogo što šta rekla i o njima, ali pošto nisam sigurna i onako zdravorazumno kada gledam na situaciju, smatram da normalno dete i normalna žena tako nešto ne bi izgovorile, onda nemam potrebu da pljujem njih. On je najveći blam što postoji, što hoda i što diše vazduh. Predstavljalo bi blam sa kojom god da je napravio dete, Miljana je Ajnaštajn za Ivana, jer Miljana šta je stekla i od koliko godina je počela da radi, apsolutno je samostalna, ne mogu da joj budu ono crno ispod noktiju, on pogotovo, on je kockar i neradnik...Željko puni sada šest godina, pa je vrlo sramno sa njene strane, moje dete je zlatno, ali ništa mu ne fali i da sutra zna da ta sestra nije htela da vidi. Ja sam ga oduvek gledala kao jedinca - rekla je Marija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

10.04.2024 07:04

I to sve pred Gocin koncert.