IVANOVA ĆERKA ODBIJA DA PRIHVATI DA JOJ JE ŽELJKO KULIĆ BRAT! Postavila ocu ključno pitanje: Da li je sramota imati dete sa Miljanom?!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Ivana Marinkovića ne želi da upozna brata, sramota ju je činjenica da on ima dete sa Miljanom Kulić.

IVANOVA ĆERKA ODBIJA DA PRIHVATI DA JOJ JE ŽELJKO KULIĆ BRAT! Postavila ocu ključno pitanje: Da li je sramota imati dete sa Miljanom?!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, ATAImages

Pevačica Goca Tržan ponovo je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita", kako učesnici je učesnici ovog takmičenja sve češće pominju u svađama sa Ivanom Marinkovićem, njenim bivšim suprugom.

Tokom današnje debate u rijalitiju, Ivan Marinković je otkrio da Goca, zajedno sa svojom ćerkom, smatra da je imati dete sa Miljanom Kulić blam, što mu je Lena i rekla.

Ukućani su pomno slušali njegovo izlaganje, pa saznali da Ivanova ćerka ne želi da upozna Željka Kulića, jer ga ne smatra bratom, iako to zapravo jeste:

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Ivan Marinković, Miljana Kulić i Željko

 

- Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikada nisam išao i raspitivao se, ni za Željka, ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila "Je l' blam imati dete sa Miljanom Kulić?" To me je Lena pitala - rekao je Ivan.

- "Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je nedavno Goca za "Alo!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading