POTOP U ELITI! Bebica prolio GORKE SUZE, pa otkrio UŽIVO u programu čitavu ISTINU, voditelj ostao ŠOKIRAN zbog svega što je čuo!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica nije mogao da se suzdrži!

POTOP U ELITI! Bebica prolio GORKE SUZE, pa otkrio UŽIVO u programu čitavu ISTINU, voditelj ostao ŠOKIRAN zbog svega što je čuo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Nenad Macanović Bebica u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević otvorio dušu o odnosu sa Teodorom Delić, pa kako nije mogao da izdrži svoje emocije, uživo u programu se rasplakao. 

Naime, Bebica je pred voditeljem zaplakao kada je dobio pitanje o Nemanju Gačiću i njegovim provokacijama. Bebica nije mogao da zadrži suze, te je na sav glas počeo da rida. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica plače u Eliti 

 

- Da li te provocira Gačić? - upitao je Darko.

- Darko... - rekao je Bebica, pa zaplakao, na šta se voditelj šokirao, pa nastavio razgovor:

- Gačić se sunčao sa Stefani i govorio joj da se Teodora igra s tobom i koristi te tokom boravka ovde, a da je njemu sama Teodora rekla da je nju stid što je s tobom - kazao je Darko. 

- Ne mislim da je to ona rekla. Meni je to budalaština. Darko, ne mogu da priam o ovome. Suze mi naviru samo, uvek neka sumnja postoji. Ne mogu da budem 100% siguran u neke stvari - rekao je Bebica.

- Odnos Maje, Stanislava i Mione? - upitao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Miona nikada nije uvredila ovde Stanislava, a Ša stalno vređa. To je zbog toga što ne postoje emocije, razumeš me Darko? Mislim da će svađe biti veće kad su u pitanju Ša i Miona, jer joj on brani da bude blizu Maje i Stanislava - rekao je Bebica.

- Šta misliš da će biti s Aneli i Janjušem? - upitao je Darko.

- Jako mi je žao što se sve ovo dešava sa Janjušem. On je meni dobar, ali mislim da mu ne treba ovo s Aneli - kazao je Bebica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading