BIZARNA OBJAVA MAJKE ŠPARAVALO: Zauzetog učesnika Elite želi za ZETA, najstrašnije joj VREĐAO ćerku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez izazvao lavinu komentara!

BIZARNA OBJAVA MAJKE ŠPARAVALO: Zauzetog učesnika Elite želi za ZETA, najstrašnije joj VREĐAO ćerku! (FOTO)

Foto: printscreen/ RTV Pink

Nakon burnih događaja u rijalitiju "Elita", javnost je bila iznenađena emotivnim potezom Sandre Šparavalo, majke učesnice Anđele. Naime, Sandra je objavila na sbvom profilu na društvenoj mreži Instagram sliku iz "Elite" na kojoj je njena ćerka u kadru sa Anđelom Rankovićem, tokom neke od rasprava za crnim stolom.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Ova fotografija izazvala je brojne reakcije, a komentari na društvenim mrežama počeli su da se niži kao ludi, pogotovo zbog komentara Anđeline majke Sandra da samo Rankovića prihvata da bude partner njene mezimice. 

- Ako se neko slučajno pita, zašto je Anđela onako ćaknuta u glavu... Kraj ovakve majke neprijatelji ti dođu kao med i mleko - napisala je stranica na društvenoj mreži Instagram koja komentariše sva dešavanja iz rijalitija. 

Republika

Foto: instagram.com

Majka Anđele Šparavalo navija da se njena ćerka smuva sa Anđelom

Podsetimo da je Sandra javno isticala svoje nezadovoljstvo Anđelinim ponašanjem u rijalitiju, kao i njenom vezom sa Bojanom. Međutim, ove fotografije i odabrana pesma ukazuju na mogući preokret u njihovom odnosu, te ostavljaju prostor za spekulacije o budućim dešavanjima u porodici Šparavalo.

Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - govorila je jednom prilikom za medije. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading