ŠOK-BOMBA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Objavljena prva zajednička fotografija nakon pomirenja sa Carem!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić obradovala je fanove najnovijom fotografijom.

ŠOK-BOMBA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Objavljena prva zajednička fotografija nakon pomirenja sa Carem!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Nakon duge medijske pauze, bivši takmičar rijalitija "Zadruga" Filip Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić koja nosi njegovo dete. Naime, Aleksandra uskoro treba da se porodi, a Car je otkrio da će se preseliti u Srbiju nakon što mu Nikolićeva podari nasledicu.

Oni su se nedavno pomirili i odlučili svojoj ljubavi da daju još jednu šansu, a čini se da im sada ide bolje nego ikada, pa je tako Aleksandra oduševila brojne pratioce novom "porodičnom" fotografijom na Instagramu, kojom je jasno svima stavila do znanja da jedva čeka svoju princezu da drži u rukama, a Filipa vidi kao najveću podršku u ovim trenucima.

Ona je objavila lava, lavicu i njihovo mladunče, pa dodala emotikon srca. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

- Nismo se mi oko tog pomirenja i nalaska i zajedničkog života dogovarali, nego je išlo spontano. Kako bih ti rekao?! Nije mi to to sada da je ona u Beogradu, da sam ja tu, pa ja idem, dođem i odem. U super smo odnosu i malo ozbiljnijem nego što smo bili. Sve će to da sedne na svoje mesto kada ih dovedem ovde kod mene - rekao je Filip Car.

- Iskreno ću ti reći, ekskluzivno, moj i njen plan je kada se mala rodi, ja ću doći tamo da budem uz njih, da vidim dete i nju. Posle toga ona ide kući, izaći će iz bolnice, mora da ide na odmor od 20 dana, dok ne budem mogao da ih dovedem ovde. Što se tiče našeg odnosa...To su bile svađe nebulozne oko sitnica, u početku njene trudnoće je bilo u redu, pa je prelomilo kasnije, stalno su se dešavale stvari koje smo mislili da neće - rekao je Filip Car u emisiji "Premijera".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading