U ELITU UNETO PISMO ALEKSANDRE I CARA: Šok-bomba za Maju Marinković, izgoreće od besa!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car su iskoristili priliku da se oglase u Eliti.

U ELITU UNETO PISMO ALEKSANDRE I CARA: Šok-bomba za Maju Marinković, izgoreće od besa!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aktuelni učesnik Elite, Lepi Mića danas proslavlja rođendan u Dubiozi, a niko nije očekivao da će mu, između ostalog, stići čestitka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji sada čekaju svoje prvo dete, a boravili su sa njim u rijalitiju.

Oni su mu se javno zahvalili za sve što je učinio za njih i njihovu vezu, a priliku je iskoristila i Anđela Đuričić, koja je morala da mu se obrati na ovaj način:

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Ćomi,  srećan ti rođendan! Želim da ti se sve želje ostvare, mada misli da sve skoro i jesu. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Znaš da sam ti uvek bila zahvalna. Poslali smo ti svašta nešto, nadam se da ćeš biti zadovoljan. Još malo je ostalo, za tebe je to mlaka voda. Kad izađeš iz Elite biće nas troje. Veliki pozdrav od Aleksandre i Filipa. PS. Iznenađenje! Ćomi srećan ti rođendan želi Anđela Đuričić. Puno sreće i zdravlja. Hvala što si uvek bio tu uz mene, poslali smo neke stavri da se počastiš, a mi se vidimo kad izađeš - glasila je čestitka, kako prenosi Pink.

Ove reči iznenadile su sve prisutne, a poseban šok doživela je Maja Marinković, koja i danč-danas ne može da se pomiri sa činjenicom da je Aleksandra trudna i da čeka Filipovo dete. Marinkovićeva ne krije da je zaljubljena do ušiju u Cara i da se nada da će nekada doći do njihovog pomirenja, ne mareći za činjenicu da on ponovo uživa u ljubavi sa Aleksandrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading