IZBILA SVAĐA CARA I ALEKSANDRE PRED POROĐAJ: Filip otkrio šta se desilo sa trudnom starletom, procurili svi dokazi iz porodičnog doma!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otvorio dušu!

IZBILA SVAĐA CARA I ALEKSANDRE PRED POROĐAJ: Filip otkrio šta se desilo sa trudnom starletom, procurili svi dokazi iz porodičnog doma!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nakon duge medijske pauze, bivši takmičar rijalitija ,,Zadruga" Filip Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić koja nosi njegovo dete. Naime, Aleksandra uskoro treba da se porodi, a Car je otkrio da pored toga što će se preseliti u Srbiju nakon što mu Nikolićeva podari nasledicu, on je progovorio i o njenom zdravstvenom stanju.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car Premijera

 

- Sve što je bilo, bilo je u granicama normale, kao i sve druge žene što imaju, nije bilo nešto što može da ugrozi njeno zdravlje ili zdravlje deteta...Zadnje što smo se prepirali, ona je zagrizla za jedno ime koje se meni nije svidelo, jer je staromodno. Usaglasili smo se oko jednog imena, neću ga otkriti da ne bi bilo da bude neko drugo, jer je još par imena u opciji. Najdraže mi je što smo našli zajednički jezik, teško je, nije to samo ljubav, to je i navika, prošli smo ona i ja svašta nešto, falimo jedno drugom - započeo je Car, pa nastavio:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car Premijera

 

- Nismo se mi oko tog pomirenja i nalaska i zajedničkog života dogovarali, nego je išlo spontano. Kako bih ti rekao?! Nije mi to to sada da je ona u Beogradu, da sam ja tu, pa ja idem, dođem i odem. U super smo odnosu i malo ozbiljnijem nego što smo bili. Sve će to da sedne na svoje mesto kada ih dovedem ovde kod mene - rekao je Filip Car za Premijeru. 

- Iskreno ću ti reći, ekskluzivno, moj i njen plan je kada se mala rodi, ja ću doći tamo da budem uz njih, da vidim dete i nju. Posle toga ona ide kući, izaći će iz bolnice, mora da ide na odmor od 20 dana, dok ne budem mogao da ih dovedem ovde. Što se tiče našeg odnosa...To su bile svađe nebulozne oko sitnica, u početku njene trudnoće je bilo u redu, pa je prelomilo kasnije, stalno su se dešavale stvari koje smo mislili da neće. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading