LUNA I MARKO SE SKINULI GOLI! Par šokirao nesvakidašnjim izdanjem, pljušte komentari na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva otkrila kako se relaksira kad deca spavaju...

LUNA I MARKO SE SKINULI GOLI! Par šokirao nesvakidašnjim izdanjem, pljušte komentari na sve strane! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna i Marko

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković puno vremena posvećuju radu na svom Jutjub kanalu, koji im je veliki izvor zarade, a sada su u jednom od videa pokazali kako se odmaraju kada im deca odu na spavanje. 

Naime, oni ne kriju da uživaju sa svojim mezimicama, ali sigurno da jedva čekaju i trenutak samo za njih dvoje, odnosno malo odmora.

Foto: Instagram printscreen

Luna i Marko pokazali su kako uživaju dok deca odmaraju

 

Zbog toga su svima koji ih prate pokazali kako kako to izgleda kada su u ležernom izdanju na sofi, dok gledaju televiziju i grickaju kokice, a influenserka je dodala i opis uz video.

Kad deca legnu, mi se družimo.

Ova objava para izazvala je haos na društvnenim mrežama, s obzirom na to da su mnogi od njih navikli sadržaj takav, da su uglavnom deca u prvom planu.

- Ovo je stvarno odlična stvar! Sviđa mi se što su Marko i Luna iskreni, svoji i što prikazuju sebe u svim izdanjima, bez ikakve lažne slike - glasio je jedan od komentara. 

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

 

Luna je istakla da uživa u ulozi majke i da joj je to prioritet u životu. Pohvalila se kako voli da provodi slobodne dane sa svojom porodicom, ističući da je to za nju najveće zadovoljstvo.

Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo, izležavamo se, grlimo se, ljubimo. Odemo u neki trežni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti. 

BONSU VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading