PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Aneli i Janjuš se valjali u IZMETU, fleke im ostale po telu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su opet zgrozili javnost, zbog ovog snimka će poželeti da propadnu u zemlju od sramote.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Aneli i Janjuš se valjali u IZMETU, fleke im ostale po telu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Veza između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić privlači pažnju javnosti iz dana u dan. Njihov odnos je obeležen čestim raskidima i pomirenjima, ali par kao da odoleva svim izazovima unutar Bela kuće. Međutim, interesovanje publike je posebno izazvano ponašanjem prema psu Vesni, zbog čega su izloženi oštrim kritikama.

Aneli je došla pod udar zbog snimaka na kojima se vidi kako nepravedno tretira psa, dok je Marko javno reagovao preteći svima koji kritikuju njihov odnos prema životinji. Ovo je dovelo do toga da svaki njihov potez bude pažljivo praćen i kritikovan, a Aneli je posebno bila meta zbog nehigijene.

Poslednji snimak na društvenim mrežama prikazuje Janjuša, koji se valja u prljavštini u krevetu, dok oboje pokušavaju da odspavaju u posteljini, koja nije bila čista, što su odmah primetili korisnici društvenih mreža:

- Pa, ovo je nemoguće, sad i leže u go*nima - glasio je komentar uz ovaj snimak, a komentari su se neprestano nizali.

 

 

- "Bukvalno shvatili U GO*NIMA DO GUŠE", "To je čokolada", "Ma, oni za čistoću nisu čuli", "Blam", "Smrde preko ekrana"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

 Podsećanja radi, nedavno je osvanuo na jednoj grupi na društvenoj mreži Instagram snimak, koji pokazuje kako Aneli degutantno proverava da li je vreme za tuširanje, gurajući ruku ispod pazuha i suptilno mirišući shvata da može ove večeri da preskoči tuš - kabinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

30.03.2024 10:52

Au druze ELITA