HITNO IZBAČEN UČESNIK ELITE: Odmah otkrio koje su LAŽNE PRIČE u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je takmičenje završeno za jednog učesnika, koji je u studiju razvezao jezik!

HITNO IZBAČEN UČESNIK ELITE: Odmah otkrio koje su LAŽNE PRIČE u rijalitiju!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbacivanje". Nakon što je obavio intervju sa aktuelnim učesnicima, voditelj Darko Tanasijević je okupio nominovane učesnike i poveo ih do diskoteke. Sinoć se za opstanak borilo čak šestoro takmičara - Nenad Macanović Bebica, Marija Malivuk, Pavle Milevski Pablo, Uroš Stanić, Uroš Rajačić i Darijan Radomirović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Igrica koju je pripremio Veliki šef

Nominovani učesnici su morali da prikupe što više loptica i ubace ih u kantu, ali tako što su održavali balon u vazduhu. Ukoliko bi im balon pao, ispali bi iz igrice.

U igrici je pobedila Marija, te su njoj bili duplirani glasovi. Voditelj je potom saopštio rezultate glasanja.

- 34 odsto, 22 odsto, 17 odsto, 16 odsto, osam odsto i tri odsto su u opticaju. Osoba koja ima tri odsto napustiše "Elitu" večeras - započeo je Darko, pa nastavio da otkriva glasove:

- Uroš Stanić ima najviše glasova, 34 odsto. Uroš Rajačić ima 22 odsto glasova, 17 nakon ovog preseka ima Nenad Macanović Bebica, bivši dečko Miljane Kulić - rekao je Tanasijević.

- 16 odsto glasova ima Darijan, a Marija osam. U "Eliti" ostaje Marija, pozdravite se sa Pablom - saopštio je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pablo je sinoć napustio Elitu

Pablo je napustio "Elitu", a u studiju ga je sačekala voditeljka Ana Radulović, koja ga je odmah upitala da li je tužan što je napustio imanje.

- Čast mi je što sam bio deo ovako velikog projekta, naučio me dosta stvari, tipa na šta su sve ljudi spremni zarad opstanka. Da uđu u fejk priče, da kradu... Mislim da je Darijan spreman za te ljubavne zezancije. Ja sam rekao da mislim da nije iskren, da je folirant, izjavio je kao da nikada nije voleo Snežu, što mi je dalo za pravo da sumnjam da nije iskren sa Miljanom. Previše mi je hladan - rekao je Pablo, pa progovorio o svojim odnosima:

- Najiskreniji sam bio sa Sarom. Njene izjave su sprečile da nastavimo, taj neki njen stav starlete i to, kada se malo više zaljubiš u neku devojku, krenule su da mi smetaju neki njeni pozdravi momcima iz Slovenije - rekao je Pablo.

Pablo je izjavio i da ga najviše nerviraju Bojana i Uroš Stanić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pablo opleo po Darijanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading