DARIJAN POSTAO OTAC, UČESNIKU ELITE SAOPŠTENE LEPE VESTI: Miljana unezverena, dečko joj je dobio ćerku sa drugom!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saznala da je Darijan postao otac.

DARIJAN POSTAO OTAC, UČESNIKU ELITE SAOPŠTENE LEPE VESTI: Miljana unezverena, dečko joj je dobio ćerku sa drugom!

Foto: Printskrin

Miljana Kulić

Darijan Radomirović je nedavno otkrio da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere. Ova vest je izazvala veliko oduševljenje kod Darijana, koji je konačno dobio potvrdu očinstva.

Kada je saznao rezultate testa, Darijan je bio preplavljen emocijama. Izraz lica mu je odavao neverovatnu sreću i olakšanje, dok je iskreno zahvaljivao sudu što je omogućio da se istina očinskih veza konačno otkrije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović

 

- Čekao sam taj dan u neizvesnosti, danas sam bio u sudu. Dobio sam informacije, video sam pri završetku 99.999 posto, srećan sam što sam postao otac i eto što se ta moja letnja avantura završila lepim ishodom. Mala se zove Nera, video sam ja na institutu, zaljubio sam se u nju čim sam je video - rekao je Darijan.

- Koliko ti imaš dece? - upitao je Janjuš.

- Druga ćerka, ja ću se njoj posvetiti maksimalno i drugoj ćerki, deci je potrebna očinska figura, ja nisam spavao ni sinoć ni danas, bio sam u Požarevcu - rekao je Darijan.

Miljana Kulić je pomno slušala njegovo izlaganje, a činilo se da nije bila najsrećnija zbog ove informacije.

Ova priča počinje pre nekoliko meseci, kada je Darijan odlučio da potraži pravdu i zatraži DNK test kako bi dokazao svoje očinstvo. Ceo proces je bio emotivan i ispunjen neizvesnošću, ali je na kraju rezultirao potvrdom koju je Darijan čekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading