LOŠE VESTI ZA MILJANU KULIĆ: Iznenada prekinuta emisija, učesnici Elite se obistinila najgora noćna mora!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

LOŠE VESTI ZA MILJANU KULIĆ: Iznenada prekinuta emisija, učesnici Elite se obistinila najgora noćna mora!

Foto: Shutterstock, pink

Nikola Lakić u emisiji "Izbor potrčka" izabrao je dve osobe koji će ići u sobu za izolaciju, a na veliko razočaranje takmičara, a sigurno i publike on nije imao hrabrosti da izabere Mionu Jovanović i Stanislava Krofka, što je izazvalo burne reakcije. 

Nikola je odlučio da njegovi potrčci budu Sneža Kušadasi i Darijan Radomirović, što je mnoge iznenadilo jer njih dvoje već duće vreme nisu zajedno, niti daju povoda da može da dođe do pomirenja. 

- E ovako, neka ustanu Maja i Stanislav, nek ustanu Majčica i Anđela, Darijan i Sneža. Mnogi su dolazili kod mene i komentarisali šta treba da uradim, tako da ja neću. Moji potrčci su Sneža i Darijan - rekao je Nikola Lakić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić je nešto kasnije stigla u emisiju i saznala za izbor Nikole Lakića, koji ju je veoma razočarao, što je i sama priznala, a tokom Pretresa nedelje je odlučila da ode u izolaciju sa Darijanom.

- Darijan me je zamolio da idem sa njim u izolaciju i ja sam pristala, i ja bih isto uradila, da je mene neko stavio sa skraćenim (Bebicom) ili Buđolom (Ivanom Marinkovićem). Mislim da je Lakić kukavica, nije smeo da stavi Mionu i Stanislava, tek ću da mu pokradem sve - priznala je Miljana u emisiji, a Lakić je saznao da mu je upala u hotel i pokrala namirnice.

Brojni komentari nizali su se ispod video klipa o ovom događaju, a publika nije mogla da sakrije razočaranje jer Nikola Lakić nije priredio uzbuljivu nedelju u izolaciji bivših partnera Mione i Stanislava, jer mnogi priželjkuju da vide kako bi njih dvoje ponašali, kao i da li bi obavili razgovor, za koji mnogi smatraju da treba da se dogodi što pre, jer je Stanislav više od nedelju dana u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

19.03.2024 12:09

Ugasite ovu dosadnu Muljanu, toliko kresti da nije normalno. Ko je produkcija Muljana ili neko drugi