UKUĆANI UČESTVOVALI U POMAHNITALOJ AKCIJI MILJANE I DARIJANA: Kulićeva skakala do plafona, pa istovremeno ćaskala sa cimerima!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić će pobesneti kad bude videla ovu scenu Miljane i Darijana.

UKUĆANI UČESTVOVALI U POMAHNITALOJ AKCIJI MILJANE I DARIJANA: Kulićeva skakala do plafona, pa istovremeno ćaskala sa cimerima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj epizodi emisije "Pitam za druga", gledaoci su imali priliku da vide Mariju Kulić, koja se uključila putem video-poziva. Marija Kulić je poznata po svojoj brutalnoj iskrenosti, a to se moglo videti i u ovoj emisiji. Ona nije birala reči i otvoreno je govorila o svojim stavovima i iskustvima. Bez obzira na to da li se to nekome sviđa ili ne, Marija je pokazala da je spremna da stane iza svojih reči i da se ne libi da kaže ono što misli.

- Vi i Miljana ste imali poziv i kritikovali ste je, što je izazvalo dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

Republika

Foto: Pink, red tv

Marija i Miljana Kulić

 

- To dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako. Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - govorila je Marija.

Iako ju je Marija javno iskritikovala za razuzdane odnose pred ukućanima, Miljana je sinoć ponovo priredila majci sramotu, pa je u ranim jutarnjim časovima imala se*s sa Darijanom Radomirovićem, dok su njihovi cimeri sve posmatrali i komentarisali među sobom.

Kada su ustali, ukućani su krenuli da se smeju, čak su tokom akcije i aplauz dobili. Uroš Stanić je bio najglasniji svojim smehom.

 

- Neka gledaju, kad ne znaju da vode ljubav - govorila je Miljana Kulić, dok su ukućani dobacivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading