NE MOŽE JEDAN DAN BEZ ODNOSA: Miljana Kulić naskočila na Darijana, pa dostigla novi nivo PONIŽENJA!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su proslavili pomirenje pod pokrivačem.

NE MOŽE JEDAN DAN BEZ ODNOSA: Miljana Kulić naskočila na Darijana, pa dostigla novi nivo PONIŽENJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je odlučila da stavi tačku na sve sukobe i svađe sa Darijanom Radomirovićem, te je tokom noći odlučila da mu pruži zagrljaj u krevetu. Darijan je prihvatio njen zagrljaj i uzvratio nežnim poljupcima pomirenja. Ova iznenadna promena u njihovom odnosu izazvala je veliku pažnju javnosti i postavila pitanje - šta je dovelo do ovog neočekivanog pomirenja?

Miljana Kulić i Darjan Radomirović su poznati po svojim žestokim sukobima i svađama koje su često bile tema tabloida. Međutim, izgleda da je ovo pomirenje došlo kao rezultat obostrane želje da se napravi pauza od konflikata i da se odnos vrati na pozitivniji put.

 

Iako su njihovi sukobi bili javno praćeni i komentarisani, njihovo pomirenje je iznenadilo mnoge. Mnogi su se pitali da li je ovo samo privremeno primirje ili će njihov odnos zaista krenuti u pozitivnom smeru.

Kako će se dalje odvijati odnos između Miljane i Darijana ostaje da se vidi. Njihovo neočekivano pomirenje definitivno budi interesovanje javnosti i ostavlja prostora za različite spekulacije. S obzirom na burnu prošlost njihovog odnosa, budućnost će pokazati da li je ovo samo prolazna faza ili početak stabilnijeg odnosa između ove dve ličnosti. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i vidimo da li će ovo pomirenje zaista označiti novu fazu u njihovom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

02.03.2024 16:24

Naskočila bi i na termos.