MILJANINA NESUĐENA SVEKRVA POBESNELA! Hitna reakcija nakon Kulićkinog RASKIDA sa Darijanom: Oko za oko, zub za zub!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Bahrija Radomirović nakon raskida Miljane i Darijana!

MILJANINA NESUĐENA SVEKRVA POBESNELA! Hitna reakcija nakon Kulićkinog RASKIDA sa Darijanom: Oko za oko, zub za zub!

Foto: M.M./ATAImages, Printscreen/https://www.facebook.com/bahrijah

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je tokom emisije "Gledanje snimaka" raskinula sa svojim dečkom Darijanom Radomirovićem, zbog toga što je izrazio sumnju da ona i dalje voli Nenada Macanovića Bebicu. Kulićeva je napravila haos, te se hitno iselila i Kuće Odabranih. Sada se oglasila Darijanova majka Bahrija, koja je od strata podržavala njihovu vezu.

- Sve što kažem, nijedna rečenica neće da dopre do mog sina. Mislila sam da bi Miljanu usrećila nečija dobrao, ali ne, neće ona finog momka. Svesna je da ne zaslužuje to jer je bahata, agresivna, nevaspitana - rekla je Bahrija, pa nastavila:

- Kada bih samo mogla reći Darijanu da joj ne prilazi. On nju ne pozanje iz prethodnih odnosa, a ovaj je napravila istim takvim. Beznadežan je slučaj - nastavila je Radomirovićka.

Republika

Foto: printskrin

Miljana i Darijan

Na samom kraju, Bahrija se osvrnula na sve češće napade Nenada Macanovića Bebice na njenog sina.

- Oko za oko, zub za zub. Upamtiće šta je sve radio i na koga je pružio svoje kratke ruke - rekla je Bahrija za "Pink.rs".

Podsetimo, Miljana je sinoć objasnila Darijanu nakon raskida da ne gaji osećanja prema Bebici.

- Ja majmunu rekla sve, ustala sam jer me je Šopićka pitala da prokomentarišem. Rekla sam da me za sto života ne intresuje, da posle psovanja deteta i kada je ustala Kušadasi i rekla da nisu raščišćeni računi, ja sam rekla da sa moje strane jesu, on ustaje i kaže da mu smrdi i sa moje strane. Neka mu smrdi, sa mnom je završio - rekla je Miljana Darijanu.

Republika

Foto: facebook.com/bahrijah

Bahrija Radomirović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading