MILJANA SADAŠNJEG DEČKA TERA DA GLUMI BIVŠEG: On je Zola iz mlađih dana!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva šokirala publiku, pa priznala da li i dalje voli Zolu!

MILJANA SADAŠNJEG DEČKA TERA DA GLUMI BIVŠEG: On je Zola iz mlađih dana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Maša Mihailović je pročitala pitanje koje je stiglo za Miljanu Kulić, a odnosilo se na njenog novog dečka Darijana Radomirovića, koga je terala da glumi Lazara Čolića Zolu.

- Da li si predožila Drvetu da Darijan glumi Zolu samo jer si se u njega zaljubila jer liči na njega, samo je sto puta lepši? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

- Predložila sam to jer smatram da je to zanimljivo. Ovde ljudi ne mogu da dišu od zavisti. Vređaju porodicu, decu i najmilije. Od momenta kada smo ušli u vezu, samo gledaju kako će da nas ospore. Što se tiče emocija prema Zoli, nemam ih, totalno su nestale, jer sam se zaljubila u Darijana. Ne liči na Zolu. Ne igra rijaliti sa mnom, pažljiv je. Bog i šeširdžija. Apsolutno ništa sličnog nema, Darjan je priča za sebe, samo mi se ne dopada jer mnogo priča - kazala je Miljana.

- Rekao sam joj kad sam joj naporan da me pusti da pričam o drugim ljudima ovde. Za mene su rekli da sam Zola iz mlađih dana, ali ja ne mislim da sam ja to. Bolje spavam u vezi sa Miljanom. Pažljiva je ona prema meni, više nego ja njoj. Srećan sam i ispunjen pored nje. Stvarno se jako lepo osećam što se i vidi - istakao je Darijan samouvereno.

Republika

Foto: printskrin

Miljana i Darijan

Podsetimo, Miljana napravila incident kako bi bila diskvalifikovana iz "Elite", a kada je otišla u Beč do Zole, došlo je do skandala. Kulićeva se potom vratila u rijaliti i odmah stupila u odnos sa Darijanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading