MILJANA I DARIJAN IMAJU ODNOSE BEZ PRESTANKA, UKUĆANI GLEDAJU I KRSTE SE: Ovakve scene još nisu viđene u rijalitiju, porodica Kulić unezverena!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su servirali Miljani Kulić gnusne uvrede zbog odnosa sa Darijanom.

MILJANA I DARIJAN IMAJU ODNOSE BEZ PRESTANKA, UKUĆANI GLEDAJU I KRSTE SE: Ovakve scene još nisu viđene u rijalitiju, porodica Kulić unezverena!

Foto: Tv pink, shutterstock

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić preksinoć je tokom emisije "Gledanje snimaka" raskinula sa svojim dečkom Darijanom Radomirovićem, zbog toga što je izrazio sumnju da ona i dalje voli Nenada Macanovića Bebicu. Kulićeva je napravila haos, te se hitno iselila i Kuće Odabranih.

Sinoć, tokom "Pitanja novinara", ukućani su redom komentarisali njihov odnos i raskid, a Jelena Marinković Ilić nije štedela Kulićevu, već ju je častila nagnusnijim uvredama:

 

- Činjenica je da Ivan i ja Miljanu u emisijama ne pominjemo. Ona vređa sama. Ne reagujem na njeno dobacivanje. Meni je ona jako smešna. Ona je za mene neka luđakinja od večeras. Nakon što završim sad izlaganje, ja je neću primećivati, ali sam sigurna da će ona mene komentarisati. Pojedinci je tapšu po ramenu i govore joj da ju je Darijan iskoristio, a ona je bila ta koja je rekla da će se posprdati nakon njenog povratka, a zajahala ga je posle dva dana. Šta je ona, ako je on budala? - kazala je Jelena.

- Misliš da se vodila telesnim potrebama, a ne emocijama? - upitao je Darko.

- Naravno. Ona se vodi samo svojim nagonima, kakve emocije. Ona bi bila sa svim muškarcima, ali oni ne žele da budu sa njom. Degutantno mi je dok te gledam. Je*eš se sa Darijanom dan i noć, pa posle glumiš žrvu. Ti si maloumna, nimfomanka. Obična si ludača. Tebi se smejemo i krstimo i dvorska luda si - kazala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading