DARIJAN IMAO NEZAŠTIĆEN ODNOS SA MUŠKARCEM: Miljana kuka na sav glas, Mariju Kulić će strefiti šlog!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saznala istinu o Darijanovoj aferi sa muškarcem.

DARIJAN IMAO NEZAŠTIĆEN ODNOS SA MUŠKARCEM: Miljana kuka na sav glas, Mariju Kulić će strefiti šlog!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" takmičari su bili svedoci haosa izazvanog vestima o prošlosti Darijana Radomirovića, novog dečka Miljane Kulić. Glasine o njegovim prethodnim vezama sa muškarcima i odnosima bez zaštite uzdrmale su Belu kuću, a Miljana je reagovala veoma emotivno, zahtevajući hitno testiranje na HIV i hepatitis.

Miljana Kulić je bila u šoku zbog informacija o Darjanovoj prošlosti. Njena reakcija bila je veoma emotivna, a izrazila je strahovanje da je mogla biti izložena riziku od zaraznih bolesti. Njen zahtev za testiranjem na zarazne bolesti odjeknuo je kroz Belu kuću, uzrokujući dodatnu napetost.

Miljana je otkrila kako je saznala da je Darijan imao aferu sa muškarcem u Grčkoj, te da je njihov se*sualni odnos bio bez zaštite, zbog čega se uplašila da joj je preneo polnu bolest:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Onda je ustao Mića, koji je rekao da je Darijan priznao da je bio sa dečkom iz Grčke, a onda sam ja zamolila Darjana da kaže je l' to istina, a on je krenio da divlja. Zgadio mi se, smučio. Duboko me je razočarao. Milane zapravo, ja jesam nekad najgora bila, nisam bila cvećka, ali sada mene toliko mrze. Darijane, zamisli kako je meni bilo kad sam ja mislila da si bio s muškarcem. Rekla sam ti da ne verujem nikom, a ti si se sprdao - kazala je Miljana.

- Moram pod hitno da se testiram na HIV i hepatitis, otkud ja znam šta sve može da mi se desi posle svega što sam saznala - vikala je Miljana, a Milan Milošević je pokušao da je umiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

27.02.2024 15:03

Muljana lutkica mamina.