MILJANA KULIĆ IDE NA TESTIRANJE NA HIV: Plaši se da joj je Darijan preneo polnu bolest, hitno napušta Elitu!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić hitno napušta Elitu zbog testiranja.

MILJANA KULIĆ IDE NA TESTIRANJE NA HIV: Plaši se da joj je Darijan preneo polnu bolest, hitno napušta Elitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" takmičari su bili svedoci haosa izazvanog vestima o prošlosti Darjana Radomirovića, novog dečka Miljane Kulić. Glasine o njegovim prethodnim vezama sa muškarcima i odnosima bez zaštite uzdrmale su Belu kuću, a Miljana je reagovala veoma emotivno, zahtevajući hitno testiranje na HIV i hepatitis.

Miljana Kulić je bila u šoku zbog informacija o Darjanovoj prošlosti. Njena reakcija bila je veoma emotivna, a izrazila je strahovanje da je mogla biti izložena riziku od zaraznih bolesti. Njen zahtev za testiranjem na zarazne bolesti odjeknuo je kroz Belu kuću, uzrokujući dodatnu napetost.

U pokušaju da umiri situaciju, voditelj Milan Milošević je uputio reči podrške Miljani, ističući da svi takmičari prolaze kroz lekarski pregled pre ulaska u rijaliti. Ipak, Miljana je ostala uporna u svom zahtevu za testiranjem, ističući i potrebu da se Darjan obrati lekaru radi eventualne terapije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Moram pod hitno da se testiram na HIV i hepatitis, otkud ja znam šta sve može da mi se desi posle svega što sam saznala - vikala je Miljana, a Milan Milošević je pokušao da je umiri:

- Ne bi mogao da uđe u rijaliti da ima neki problem, znaš i sama da ste svi morali na lekarski pregled pre ulaska - rekao je voditelj.

- Ne znam ja, neću da razmišljam, molim Velikog šefa da me izvede da se testiram, a i Darjan treba da ide kod lekara, njemu trebaju stabilizatori - siktala je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading