OPROŠTAJNA VRELA AKCIJA PRED ODLAZAK NA LEČENJE: Miljana Kulić prekrila Darijana jorganom, pa pokazala DOMINACIJU!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je prešla sve granice sa Darijanom Radomirovićem.

OPROŠTAJNA VRELA AKCIJA PRED ODLAZAK NA LEČENJE: Miljana Kulić prekrila Darijana jorganom, pa pokazala DOMINACIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

U jutarnjim časovima, stanare rijaliti programa "Elita" iznenadila je nova akcija Miljane Kulić i Darijana Radomirovića. Miljana je prekrila Darijana pokrivačem i zatim ga naglo zaskočila, dovodeći situaciju do uzbuđenja. Ova neobična scena ostavila je mnoge gledaoce u šoku, dok se postavlja pitanje da li će njihov odnos ostati miran ili će biti obeležen turbulencijama u narednom periodu.

Ova neočekivana akcija izazvala je različite reakcije među stanarima "Odabranih" kao i kod publike koja prati ovaj rijaliti program. Mnogi su bili iznenađeni postupkom Miljane i Darijana, dok su drugi komentarisali da je ovo samo jedan u nizu neobičnih događaja koji su obeležili njihov odnos.

Odnos Miljane i Darijana već je bio predmet interesovanja javnosti zbog različitih incidenata koji su ih obeležili. Njihova dinamika od samog ulaska u rijaliti program privukla je pažnju gledalaca, budući da su često bili u centru pažnje zbog konflikata, ali i nežnih trenutaka među njima.

 

Inače, tokom prethodne večeri Miljana Kulić prišla je Marku Đedoviću kako bi mu se poverila oko presude koju je dobila zbog tužbe koju je imala sa njim i Jovanom Tomić Matorom. Naime, Miljana je ispričala Đedoviću da je dobila da se leči na slobodi i obavezno da se javlja psihijatru. 

Miljana je otkrila da je bila na potpisivanju rešenja, odnosno, da je morala da napusti imanje u Šimanovcima, kako bi se sastala sa advokaticom, koja joj je objasnila sve o presudi koju je dobila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading