KULIĆI MOLE BOGA DA ŽELJKO NE VIDI MILJANINU KOMPILACIJU INTIMNIH ODNOSA: Ne znaju kako će ovo uspeti da objasni sinu, strahuju za ono što ga čeka!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Kulić na sve načine pokušavaju da sakriju Miljaninu bruku.

KULIĆI MOLE BOGA DA ŽELJKO NE VIDI MILJANINU KOMPILACIJU INTIMNIH ODNOSA: Ne znaju kako će ovo uspeti da objasni sinu, strahuju za ono što ga čeka!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Miljana i Željko

Ivan Marinković je ponovio svoju nameru da preuzme starateljstvo nad sinom Željkom, koji je dobio iz veze sa Miljanom Kulić. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i izazvala buru reakcija u porodici Kulić.

Marinković je javno istakao da sada ima uslove, stan i novac da se brine o sinu, te da planira da angažuje advokata nakon napuštanja rijalitija kako bi se pozabavio starateljstvom nad Željkom. Ovo je dodatno uznemirilo porodicu Kulić, a posebno Mariju Kulić, trenutnog staratelja svog unuka.

Miljana je uplovila u novu vezu sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim svakodnevno ima žestoke vrele akcije, zbog kojih je kompletna porodica Kulić uznemirena, a ove sramne scene najviše se odražavaju na malog Željka, koji će kad-tad videti šta mu majka radi u rijalitiju godinama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

 

Kulićeva je bila u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, zatim sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a sada sa Darijanom i sa svima je imala se*sualne odnose pred kamerama.

Da bi stvar bila još gora, Miljana ima odnose pred svim ukućanima, a neretko sa njima i razgovara tokom vrele akcije. Marija joj je već jednom skrenula pažnju, ali neuspešno, a porodica Kulić na sve načine pokušava da zaštiti malog Željka od tih klipova i negativnih komentara na račun njegove majke. On ide u vrtić i druži se sa prijateljima, ali je jasno da će doći trenutak kada će morati da se suoči sa dešavanjima u rijalitiju, gde Miljana godinama boravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading