RAZUZDANI ODNOSI SA DARIJANOM JOJ SE OBILI O GLAVU: Miljani Kulić hitno stigla zabrana, na vrele akcije može da zaboravi!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanu Kulić vrele akcije sa Darijanom skupo koštale.

RAZUZDANI ODNOSI SA DARIJANOM JOJ SE OBILI O GLAVU: Miljani Kulić hitno stigla zabrana, na vrele akcije može da zaboravi!

Foto: Tv pink, shutterstock

U poslednjoj epizodi emisije "Pitam za druga", gledaoci su imali priliku da vide Mariju Kulić, koja se uključila putem video-poziva. Marija Kulić je poznata po svojoj brutalnoj iskrenosti, a to se moglo videti i u ovoj emisiji. Ona nije birala reči i otvoreno je govorila o svojim stavovima i iskustvima. Bez obzira na to da li se to nekome sviđa ili ne, Marija je pokazala da je spremna da stane iza svojih reči i da se ne libi da kaže ono što misli.

- Vi i Miljana ste imali poziv i kritikovali ste je, što je izazvalo dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marija Kulić

 

Miljana Kulić je imala odnose sa svojim izabranikom, Darijanom Radomirovićem, ne mareći za kamere i činjenicu da ima sina kod kuće, koji će krenuti u školu i saznati za sve što mu majka godinama radi u rijalitiju.

- Kad smo kod Darijana, da li vas podseća na Zolu? - pitala je voditeljka.

- Original, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu u originalu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima. Ja njihovu vezu ne vidim napolju, jer su njoj drugi pričali da je neće niko, ali mislim da je ušla sa njim da bi terala inat Zoli i drugima koji su to pričali. Ona da bi dokazala koliko je njihova veza jaka pristala na intimne odnose - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading