NEĆU U NIŠU DA PRAVIM SIROTIŠTE: Marija Kulić se hitno oglasila povodom Miljanine moguće TRUDNOĆE!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka besna na ćerku, nije birala reči!

NEĆU U NIŠU DA PRAVIM SIROTIŠTE: Marija Kulić se hitno oglasila povodom Miljanine moguće TRUDNOĆE!

Foto: Pink, red tv

U poslednjoj epizodi emisije "Pitam za druga", gledaoci su imali priliku da vide Mariju Kulić, koja se uključila putem video-poziva. Marija Kulić je poznata po svojoj brutalnoj iskrenosti, a to se moglo videti i u ovoj emisiji. Ona nije birala reči i otvoreno je govorila o svojim stavovima i iskustvima. Bez obzira na to da li se to nekome sviđa ili ne, Marija je pokazala da je spremna da stane iza svojih reči i da se ne libi da kaže ono što misli.

- Vi i Miljana ste imali poziv i kritikovali ste je izazvalo je dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marija Kulić u emisiji "Pitam za druga"

- Kako komentarišete zbog njenog zdravlja ovo što radi? - pitala je votiteljka.

- To dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako. Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - govorila je Marija.

- Kad smo kod Darijana, da li vas podseća na Zolu? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marija Kulić u emisiji "Pitam za druga"

- Original, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu u originalu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima. Ja njihovu vezu ne vidim napolju, jer su njoj drugi pričali da je neće niko, ali mislim da je ušla sa njim da bi terala inat Zoli i drugima koji su to pričali. Ona da bi dokazala koliko je njihova veza jaka pristala na intimne odnose - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading