PRODUKCIJA DONELA ŠOK ODLUKU! Miljani Kulić saopšteno sve, pozvala RODITELJE DA REAGUJU!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dobila po nosu!

PRODUKCIJA DONELA ŠOK ODLUKU! Miljani Kulić saopšteno sve, pozvala RODITELJE DA REAGUJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri Miljana Kulić ušla je u Rajski vrt kako bi pokušala da stupi u kontakt Drvetom mudrosti, a tom prilikom je želela da traži zadatak kako bi završila sa njenim dečkom Darijanom Radomirovićem na Rajskom ostrvu. 

Međutim, Miljani Kulić se danas sreća nije osmehnula, pa joj se Drvo mudrosti nije odazvalo, ali je ona ispričala ipak svoje želje, te iznela da bi volela da se čuje sa svojom porodicom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Odmah ti kažem šta želim. Želim poziv sa Željkom, tatom i mamom i Rajsko ostvo sa Darijanom. Molim te Drvence javi se. Ako ispunim zadatak, imam i jako dobru ideju za isti. Dobro, nećeš, ne moraš, uživaj u ostatku dana i večeri - rekla je Miljana.

Inače, Miljana je ušla u vezu sa Darijanom Radomirovićem, a tokom emisije "Gledanje snimaka" saznala je da on ne želi da živi kod njene porodice u Nišu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u Rajskom vrtu

 

Sedi, sad si us*ao sve.,Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da e potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

26.02.2024 04:55

MILJANA TI SI ZLO...KO TE NE POZNAJE SKUPO BI TE PLATIO...TI SI NEOBRAZOVANA, PROMAŠENA I KROZ ŽIVOT, I PRIVATNO...ŽALI BOŽE TVOG UČEŠĆA---STALNO PONAVLJAŠ I...S...T...O....KAO PAPAGAJ...

dušanka

26.02.2024 04:58

NE MOŽE ONA DA DIKTIRA S...V...E....NIJE ONA PRODUKCIJA,,,,MALO SE ZABOZALA, JER SU JOJ IZLAZILI U SUSRET U SVAKOM POGLEDU...U SVAKOJ SITUACIJI...ONA JE ZA MENE PROMAŠENA INVESTICIJA...