OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO ZBOG BEBICE: Demonstrira SILU U Eliti, čeka se ODLUKA produkcije (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni haos u rijalitiju!

Subota veče je vreme kada ukućani "Elite" nominuju jedni druge. Na taj način već u nedelju, finalnom odlukom kroz glasove publike, biće odlučeno ko od nominovanih napušta luksuzni kompleks u Šimanovcima. Ove nedelje, čak šestoro takmičara će se boriti za opstanak u rijalitiju, a neka imena šokirale su, kako ukućane, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, za izbacivanje nominovani su Uroš Stanić, Uroš Rajačić, Marija Malivuk, Nenad Macanović Bebica, Darijan Radomirović i Pablo Milevski, a kako pravila nalažu, ugroženi takmičari moraju da spavaju u izolaciji. Međutim, upravo zbog ovoga nastao je haos kada je Bebica demonstrirao silu nad mladim tiktokerom, a intervenisali su i pripadnici obezbeđenja.

Kako se može videti na video-snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, Macanović je bio vidno izrevoltiran zbog činjenice da mora da spava pored Uroša, dok je tiktoker zahtevao da spava kao i svi ostali, a ne na podu. Međutim, ne želeći da napravi kompromis sa cimerom, Bebica je uhvatio dušek na kojem je ležao Stanić i potpuno ga prevrnuo.

Republika

Foto: printscreen

Bebica prevrnuo Uroša Stanića Elita

Inače, svaki fizički okršaj u Šimanovcima je strogo kažnjiv, pa se očekuje da će Nenad snositi posledice svog ponašanja, što očekuju i korisnici društvenih mreža, gde je klip i osvanuo.

"Kaznite Bebicu", "Da li je moguće da je ovaj slepac ovako nešto uradio", "Svi na Uroša, svaka čast frajeru", "Bez komentara sam šta radi ovaj praznoglavac, vodite ga", samo su neki od komentara ispod video-snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading